Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Του έσωσε δύο φορές τη ζωή!

Του έσωσε δύο φορές τη ζωή!

0

Στρατιωτικός του Δ΄Σ.Σ.  έσωσε συμπολίτη μας που έχασε την ισορροπία του και κρεμάστηκε από τα κάγκελα του σπιτιού του – Έσπασε δυο πόρτες για να φτάσει στο διαμέρισμα του γ’ ορόφου και να τον πιάσει πριν πέσει στο κενό

 

Στη συνέχεια του έκανε καρδιακή ανάνηψη καθώς είχε υποστεί ανακοπή. 

Τύχη βουνό μες την ατυχία… Ο κατάλληλος άνθρωπος, την κρίσιμη στιγμή στο κατάλληλο μέρος!

 

Μια απίστευτη ιστορία απ’ αυτές που σκαρώνει  καμιά φορά η ζωή, διαδραματίστηκε πριν λίγες μέρες στην πόλη μας και ευτυχώς είχε αίσιο τέλος χάρις στην άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση ενός νέου που αποδείχτηκε σωτήρια για δύο φορές μάλιστα για τη ζωή συμπολίτη μας!

Τύχη βουνό μες την ατυχία… Ο κατάλληλος άνθρωπος, την κρίσιμη στιγμή στο κατάλληλο μέρος!

Απίστευτα τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν συμπολίτης μας, ο οποίος ενώ έκανε εργασίες στο μπαλκόνι του το απόγευμα της Δευτέρας  ξαφνικά γλίστρησε και έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να βρεθεί κρεμασμένος από τα κάγκελα και να αιωρείται στο κενό από το διαμέρισμά του που βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Η σύζυγός του που ήταν στο σπίτι άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Εκείνη ακριβώς την ώρα περνούσε από το απέναντι πεζοδρόμιο ο Λοχίας ΕΠΟΠ Πεζικού Χρήστος Γκιαουράκης που συνόδευε τα δύο παιδιά του. Όπως ο ίδιος διηγήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι ΕΝΑ chanel  άκουσε τις φωνές της και είδε τον άντρα να κρέμεται από τα κάγκελα. : «”Ήμουν βόλτα με τα δύο μου παιδιά και όπως γύριζα στο σπίτι έτυχε το συμβάν να γίνει ακριβώς απέναντι από την δική μου οικοδομή»,  είπε. Στη συνέχεια άφησε τα παιδιά του σε ένα κατάστημα υπολογιστών και έτρεξε να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα.

Έσπασε δυο πόρτες για να προλάβει να τον πιάσει…

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Έσπασα την πόρτα της εισόδου της οικοδομής, ανέβηκα στον τρίτο όροφο όπου και εκεί έσπασα την πόρτα της οικίας, πήγα προς το μπαλκόνι και κατάφερα και τον έπιασα από την πλάτη».

Για μερικά δευτερόλεπτα ο Λοχίας ΕΠΟΠ Πεζικού κρατούσε μόνος του τον άτυχο άνδρα που κρεμόταν στον αέρα ενώ στη συνέχεια στο σημείο έσπευσαν και άλλοι κάτοικοι από την περιοχή και κατάφεραν όλοι μαζί να τον μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

Του έσωσε δυο φορές τη ζωή…

Όμως η ατυχία του άνδρα που λίγο έλειψε να βρεθεί στο κενό δεν σταμάτησε… Προφανώς από το σοκ υπέστη ανακοπή και έχασε τις αισθήσεις του. Και πάλι έσπευσε ο …καλός του Άγγελος και του έκανε ανάνηψη σώζοντας του για δεύτερη φορά τη ζωή: «Έκανα εγώ ΚΑΡΠΑ που τη μαθαίνουμε συνέχεια στον Στρατό, τον επανέφερα και περίμενα μετά το ασθενοφόρο να έρθει να τον πάρει», είπε ο κ. Γκιαουράκης.

Ο άνδρας με τη συνδρομή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Η κατάσταση της υγείας είναι καλή και δεν δικαιολογεί ιδιαίτερη ανησυχία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…