Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οργή για τη βάναυση κακοποίηση σκύλου στην Ξάνθη

Οργή για τη βάναυση κακοποίηση σκύλου στην Ξάνθη

0

Άγνωστος του ακρωτηρίασε το πόδι, έκοψε μέρος των αυτιών και το τραυμάτισε σχεδόν σε όλο το σώμα!

Την περίθαλψη ανέλαβε η ομάδα Αδεσποτούλια Ξάνθης, που γνωστοποίησε το περιστατικό με φωτογραφίες που προκαλούν σοκ και φρίκη. Δίδεται αμοιβή 3.000 ευρώ σε όποιον κατονομάσει το δράστη

Σοκ και φρίκη προκαλεί το περιστατικό βάναυσης κακοποίησης σκύλου στην περιοχή της Ξάνθης, που γνωστοποίησε με ανάρτησή της η φιλοζωική ομάδα «Αδεσποτούλια Ξάνθης». Το άτυχο ζώο δέχθηκε σκληρή επίθεση από άγνωστο ο οποίος του ακρωτηρίασε το πόδι και έκοψε μέρος των αυτιών. Το σκυλάκι που έλαβε βοήθεια από εθελοντές γιατρούς τραυματίστηκε σε πολλά σημεία του σώματος και το σχετικό φωτογραφικό υλικό προκαλεί οργή και αποτροπιασμό.

Στην ανάρτησή τους τα «Αδεσποτούλια Ξάνθης γράφουν: «3 ώρες χειρουργείο, αφαιρέθηκε τμήμα από το άνω οστό προκειμένω να γίνει σωστή συρραφή, καθώς και κομμάτι από το κομμένο αυτί. Χώρια που το πετσόκοψαν σε πόσα άλλα σημεία του σώματος. Επιβαρυμένος οργανισμός από την αιμορραγία και τα άπειρα τσιμπούρια, τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα. Δεν υπάρχουν λόγια, αυτό το ζωάκι βασανίστηκε με τον πιο αισχρό τρόπο. Προσευχόμαστε για το καλύτερο. Δεν ξεχνάμε», ενώ πληροφορούν ότι δίδεται αμοιβή 2000 ευρώ (που αργότερα έγινε 3.000 ευρώ) σε όποιον κατονομάσει το δράστη. Η ομάδα ενημέρωσε ότι η Paloma, όπως ονομάστηκε η σκυλίτσα, ξύπνησε αλλά συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο η υγεία της.

Στη σελίδα της ομάδας υπάρχει και αριθμός λογαριασμού για την οικονομική υποστήριξη στην περίθαλψη του άτυχου τετράποδου.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε υπάρξει καταγγελία στην Αστυνομία ώστε να γίνει δικογραφία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…