Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τιμήθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης από τον Δήμο Campulung Ρουμανίας

Τιμήθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης από τον Δήμο Campulung Ρουμανίας

0

Για την προσφορά του στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο Δήμων

Οι σχέσεις των Δήμων Ξάνθης και Campulung έχουν ισχυροποιηθεί μέσω της συμμετοχής του Μουσικού Σχολείου Campulung  στις εκδηλώσεις “Ξάνθη: Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων”

Τον Δήμο Campulung Ρουμανίας επισκέφθηκε αποστολή του Δήμου μας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, ο οποίος συνοδεύονταν από τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Λομβαρδέα και τον Πρόεδρο ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Campulung Ioan Liviu Taroiu για συμμετοχή σε μια από τις μεγαλύτερες τοπικές εκδηλώσεις. Κατά τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος τιμήθηκε σε μια σεμνή τελετή από τον Δήμαρχο Campulung για την έως τώρα προσφορά του στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο Δήμων.

Οι σχέσεις των Δήμων Ξάνθης και Campulung έχουν ισχυροποιηθεί τα τελευταία πέντε έτη μέσω της συμμετοχής του Μουσικού Σχολείου Campulung στις εκδηλώσεις «Ξάνθη: Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» και μέσω επισκέψεων αποστολών εκατέρωθεν, με σκοπό την περαιτέρω συνεργασία των δύο Δήμων.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ανέφερε: «Ξεκινά μια νέα περίοδος συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Ξάνθης και Campulung. Η συγκεκριμένη προσπάθεια ωρίμασε τα τελευταία έτη και αποσκοπεί ώστε οι δύο πλευρές να προωθήσουν μια αμοιβαία συνεργασία για την υλοποίηση συμφωνιών και σχεδίων σε ποικίλες μορφές συνεργασίας, όπως οι τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…