Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΕ Ξάνθη: «Ήρθε η στιγμή ομάδα και κόσμος να γίνουν ένα»

ΠΑΕ Ξάνθη: «Ήρθε η στιγμή ομάδα και κόσμος να γίνουν ένα»

0

Επέστρεψε ο Καμαρά, αναμένεται ο Ντίρεσταμ

Μήνυμα για τη νέα χρονιά και τα εισιτήρια διαρκείας έστειλε η ΠΑΕ Ξάνθης δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τον τελικό του 2015 με τους φίλους της ομάδα σε… πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ΠΑΕ έχει θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέα χρονιάς, δίνοντας πρώτα το δικαίωμα στους περσινούς κατόχους των διαρκείας να ανανεώσουν το εισιτήριο τους, με περιθώριο τις 20 Ιουλίου προκειμένου να κρατήσουν τις θέσεις τους. Με το βίντεο που ανάρτησε η ομάδα, από τον τελικό κυπέλλου του 2015 καλεί τους φίλους της να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα το μήνυμα της ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει: «Ήρθε η στιγμή ΟΜΆΔΑ και ΚΌΣΜΟΣ να γίνουν ΈΝΑ και να στοχεύσουν ψηλά».

Ενσωματώθηκε στην ομάδα ο Κασά Καμαρά

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε η εβδομάδα για την Ξάνθη. Το πρωί της Δευτέρας, στις 08.00 ήταν η πρώτη συγκέντρωση για την πρωινή προπόνηση στην οποία δόθηκε βάρος σε τομείς της ενδυνάμωσης και της φυσικής κατάστασης.

Το απόγευμα και με τον καιρό να αλλάζει διαθέσεις, έμφαση δόθηκε στις ασκήσεις τακτικής με μπάλα αλλά και πίεσης, γρήγορου transition και αμυντικής/επιθετικής οργάνωσης. Το ευχάριστο για τον Κίκο Ραμίρεθ είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Αντιθέτως, μπορεί πλέον να υπολογίζει σε έναν ακόμη παίκτη του. Ο λόγος για τον Κασά Καμαρά. Ο 26χρονος χαφ ήταν στο Κόπα Άφρικα με τη Μαυριτανία, αλλά η ομάδα του αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων. Τερμάτισε τελευταία στον όμιλό της (με Μάλι, Τυνησία και Ανγκόλα) έχοντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Ο Καμαρά πήρε έτσι κάποιες έξτρα μέρες άδειας για να ξεκουραστεί και η ώρα της επιστροφής στην Ξάνθη έφτασε.

Αντιθέτως, ο Μίκαελ Ντίρεσταμ δεν έχει γυρίσει ακόμη, κάτι που θα συμβεί εντός των ημερών. Ο 27χρονος αμυντικός αγωνιζόταν επίσης στο Κόπα Άφρικα με τη Γουινέα. Η δική του ομάδα πέρασε στην επόμενη φάση γιατί ήταν από τις καλύτερες τρίτες στη φάση των ομίλων παίρνοντας τέσσερις βαθμούς. Στα νοκ άουτ αντιμετώπισε την Αλγερία και αποκλείστηκε γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στις 7 Ιουλίου στο Κάιρο.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Διαφωνίδης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…