Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Φάμπιο Στούργκεον είναι το 10ο απόκτημα της Ξάνθης

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Φάμπιο Στούργκεον είναι το 10ο απόκτημα της Ξάνθης

0

Παίκτης της Πορτογαλικής εθνικής ομάδας Νέων και Ελπίδων

Παίκτης της Ξάνθης είναι και με τη βούλα ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, Φάμπιο Στούργκεον, ο οποίος μάλιστα φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ομάδας. Το 10ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Ξάνθης προέρχεται από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Στούργκεον που κατέκτησε το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής τη σεζόν 2012-13 με την Μπελενένσες κι έχει αγωνιστεί σε 11 αναμετρήσεις στο Europa League, για πρώτη φορά δοκιμάζει την καριέρα του μακριά από την Πορτογαλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  “Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Fábio Miguel dos Santos Sturgeon.

Το 10ο μεταγραφικό απόκτημα της Xanthi FC προέρχεται από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο 25χρονος επιθετικός μέσος Fábio Sturgeon (γεν. 4/2/1994) «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της Μπελενένσες, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 124 εμφανίσεις σκοράροντας 9 φορές και μοιράζοντας 13 ασίστ στους συμπαίκτες του. Το διάστημα αυτό ήταν διεθνής 5 φορές με την Κ-20 της Εθνικής Πορτογαλίας ενώ πραγματοποίησε συμμετοχή και με την Εθνική ομάδα Ελπίδων Κ-21.

Ακολούθησε ο 1,5 χρόνος στην Βιτόρια Γκιμαράες (2017-2018) με την οποία είχε 39 συμμετοχές με ασίστ ενώ πέρσι αγωνίστηκε με την Φεϊρένσε πραγματοποιώντας 33 εμφανίσεις, με 3 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Φάμπιο Στάρτζεον που κατέκτησε το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής τη σαιζόν 2012-13 με την Μπελενένσες κι έχει αγωνιστεί σε 11 αναμετρήσεις στο Europa League, για πρώτη φορά δοκιμάζει την καριέρα του μακριά από την Πορτογαλία επιλέγοντας την ομάδα μας!”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…