Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νέο ξεκίνημα για την Ξάνθη στο νέο πρωτάθλημα

Νέο ξεκίνημα για την Ξάνθη στο νέο πρωτάθλημα

0

Έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή Κίκο Ραμίρεθ

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Το απόγευμα έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ. Η παρουσίαση ενώπιον των δημοσιογράφων πολλών Μέσων Ενημέρωσης Ξάνθης και Περιφέρειας έγινε στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Le Chalet.

Στη σύντομη εκδήλωση, τον λόγο πήρε ο Άρης Πιαλόγλου ο οποίος καλωσόρισε τον νέο προπονητή στην Ξάνθη εκ μέρους της διοίκησης, ευχόμενος υπό την καθοδήγησή του η ομάδα να βρεθεί τη νέα περίοδο εκεί που πρέπει.

Τόνισε δε χαρακτηριστικά ότι Ξάνθη είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που στα 31 χρόνια βρίσκεται συνέχεια στην Α΄ Εθνική, χωρίς να υποβιβαστεί ποτέ. Κι αυτό οφείλεται στις σωστές ενέργειες και δράσεις της διοίκησης.

Για τη νέα περίοδο, τόνισε ο κ. Πιαλόγλου, απαιτείται η συμπαράσταση από τους φιλάθλους για να γίνει ακόμη πιο δυνατή η ΠΑΕ. Από δω και πέρα, τόνισε χαρακτηριστικά, χρειάζονται πράξεις κι όχι λόγια.

Αφού παρουσίασε τον νέο προπονητή Κίκο Ραμίρεθ, ευχήθηκε για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής

Χαμογελαστός και ευπροσήγορος ο νέος προπονητής χαιρέτησε με ένα «Γειά σας»  στα ελληνικά και με μια σύντομη δήλωσή του που χαρακτήρισε ως σημαντική ημέρα την σημερινή και την ευκαιρία που του έδωσε η Ξάνθη να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τοπική ομάδα, δεσμευόμενος ότι θα κάνει τα πάντα για να πάει η ομάδα μπροστά, καλύτερα από άλλες χρονιές.

Τέλος, ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους για τη θερμή υποδοχή που έγινε στον ίδιο και την οικογένειά του. Ακολούθως ο προπονητής απάντησε στις διάφορες ερωτήσεις που του έγιναν.

Στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου προπονητή Κίκο Ραμίρεθ ήταν παρόντα τα μέλη της διοίκησης: Επιτρόπου, Μπερμπέρογλου, το στέλεχος Γ. Παπαδημητρίου, φίλαθλοι και προπονητές τμημάτων.

Την συζήτηση συντόνιζε ο Μπάμπης Κυρλίδης.

Α. Διαφωνίδης

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …