Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με «μήνυμα ελπίδας» στην ΑΜΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με «μήνυμα ελπίδας» στην ΑΜΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

0

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περιόδευσε σε Έβρο, Κομοτηνή, Καβάλα και Σέρρες

Με «μήνυμα ελπίδας» περιόδευσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη την Παρασκευή και το Σάββατο, ξεκινώντας τις επισκέψεις του από οικισμούς του Βόρειου Έβρου, κάνοντας στάση στην Κομοτηνή και καταλήγοντας στην Καβάλα και τις Σέρρες.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την τριήμερη περιοδεία του στη Θράκη και τη Μακεδονία από το Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου. Ο κ.  Μητσοτάκης επισκέφθηκε τους δύο Έλληνες φρουρούς που βρίσκονται στη συνοριακή γραμμή και ξεναγήθηκε στο φυλάκιο από τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, κ. Χαράλαμπο Λαλούση. Ο κ. Μητσοτάκης εξήρε την ετοιμότητα αλλά και το κοινωνικό έργο του στρατού, υπογραμμίζοντας ότι από τις Καστανιές «Η Ελλάδα στέλνει μήνυμα σιγουριάς και εθνικής αυτοπεποίθησης».

«Έχουμε σημαντικές διαπραγματεύσεις να κάνουμε στην Ευρώπη την επόμενη μέρα», ανέφερε στη συνέχεια της περιοδείας του ο κ. Μητσοτάκης από την Ορεστιάδα. «Αφορούν την κοινή αγροτική πολιτική, το πώς θα προστατέψουμε τους αγρότες μας την προγραμματική περίοδο από το ‘21 μέχρι το ‘27. Και θέλω να αναρωτηθείτε ποιος θα θέλατε να την κάνει αυτή την διαπραγμάτευση, εγώ ή ο κ. Τσίπρας; Αλλά και διαπραγματεύσεις που αφορούν κρίσιμα εθνικά ζητήματα όπως το προσφυγικό-μεταναστευτικό, όπου θα χρειαστούμε την αρωγή της Ευρώπης για τη φύλαξη των συνόρων μας. Αυτές τις διαπραγματεύσεις ξέρουμε να τις κάνουμε εμείς στην Ευρώπη», προσέθεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στη συνέχεια στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης έδωσε προτεραιότητα στο σχέδιό του για τη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, αλλά και τη στήριξη και προστασία των εργαζομένων. «Θέλουμε πάνω απ’ όλα να δημιουργήσουμε δουλειές», σημείωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε πώς θα στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ευημερία που θα δημιουργήσουμε θα αφορά όλους, πρωτίστως τους εργαζόμενους. Καλή επιχείρηση είναι η επιχείρηση που πληρώνει καλούς μισθούς και που φροντίζει τους εργαζόμενούς της». Ακόμη, σε πολιτικό επίπεδο ο ίδιο υπογράμμισε, «Δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός, καμία προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να χαθεί ούτε μια ψήφος».

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επανάλαβε το «μήνυμα ελπίδας» που φέρνει η Νέα Δημοκρατία «απέναντι στο φόβο και την ανασφάλεια που κάποιοι επιμένουν και σήμερα ακόμη να καλλιεργούν, μη έχοντας να σας πουν απολύτως τίποτα για την επόμενη μέρα της πατρίδας μας. Θέλω από τώρα μέχρι τις 7 Ιουλίου αυτό το μήνυμα να φτάσει σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Το σχέδιό μας για μια Ελλάδα με χαμηλότερους φόρους, περισσότερες δουλειές και περισσότερη ασφάλεια, είναι ένα σχέδιο ιδιαίτερα επίκαιρο εδώ στον Έβρο».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επιμένει για τη λειτουργία Δημοτικού Πολυϊατρείου η παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας»

Δυσαρέσκεια εκφράζουν οι σύμβουλοί της για την καθυστέρηση στο θέμα του ΚΕΠ Υγείας Σε δημό…