Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με εντατικούς ρυθμούς και διπλές προπονήσεις προχωράει η προετοιμασία

Με εντατικούς ρυθμούς και διπλές προπονήσεις προχωράει η προετοιμασία

0

Ανακοινώθηκε ο Ισπανός τερματοφύλακας Κάρλος Αμπάντ

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε η βδομάδα στην Ξάνθη, με τον Κίκο Ραμίρεθ να… τρέχει το πρωί τους παίκτες του, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιλάμβανε μπάλα.

Με εντατικούς ρυθμούς από την αρχή της προετοιμασίας, ο Κίκο Ραμίρεθ και οι συνεργάτες του θέλουν να περάσουν την δική τους φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μέσα από ένα διαφορετικό εύρος ασκήσεων που αφορούν τομείς της φυσικής κατάστασης αλλά και του καθαρά αγωνιστικού μέρους. Στις πρωινές ασκήσεις το βάρος έπεσε στην ενδυνάμωση και στο νευρομυικό συντονισμό ενώ το απόγευμα το κύριο μέρος της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, με ήλιο και… μπουρίνι!

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα.

Ανακοινώθηκε ο Αμπάντ

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού τερματοφύλακα Κάρλος Χαβιέ Αμπάντ, ο οποίος ήρθε στην Ξάνθη και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Η ομάδα ψάχνει για ακόμη δύο προσθήκες, σε μπακ και φορ.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

« Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Carlos Javier Abad. Ο 24χρονος Ισπανός τερματοφύλακας (γεν. 28/6/1995) μετά από 113 συμμετοχές σε διοργανώσεις της χώρας του, για πρώτη φορά «μετακομίζει» στο εξωτερικό επιλέγοντας την Xanthi FC.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την β’ ομάδα της Τενερίφης σε ηλικία 18 ετών και μετά τις πρώτες του συμμετοχές με την μεγάλη ομάδα, ακολούθησε η διετής παρουσία του στην Real Madrid Castilla με την οποία κατέγραψε 67 συμμετοχές όντας βασικό της στέλεχος τη διετία (2015-2017) κρατώντας το απαραβίαστο της εστίας της σε 18 παιχνίδια.

Επέστρεψε στην Τενερίφη κι από τη στιγμή που είχε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι άλλες τόσες στο κύπελλο, ακολούθησε το επόμενό του βήμα (2018-2019) που ήταν η Cordoba με την οποία ήταν βασικός έχοντας 29 συμμετοχές.

Από σήμερα είναι μέλος της Ξανθιώτικης οικογένειας, φιλοδοξώντας να αφήσει κι αυτός, το «στίγμα» του, σε μία θέση όπου διαχρονικά διακρίνεται η Xanthi FC! Carlos Abad, καλώς ήρθες στην Ξάνθη!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …