Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Λειψυδρία προ των πυλών στο δήμο Αβδήρων

Λειψυδρία προ των πυλών στο δήμο Αβδήρων

0
xorafia potistika

Αποφυγή ποτίσματος και υπερκατανάλωσης κατά τις ώρες αιχμής συνιστά η ΔΕΥΑ Αβδήρων

 Ιδίως στους οικισμούς όπου παρουσιάζεται εντονότερο το πρόβλημα προειδοποιεί ότι αν δεν τηρηθεί ο περιορισμός της κατανάλωσης θα προβεί σε προγραμματισμένες διακοπές

Η ΔΕΥΑ Αβδήρων ενημερώνει ότι εξαιτίας των πολύ αυξημένων θερμοκρασιών και της ξηρασίας που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, παρουσιάζεται πρόβλημα στην επάρκεια του πόσιμου νερού των οικισμών που υδροδοτούνται από το κεντρικό αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΑ (Φελώνη, Κουτσό, Συδινή, Πολύσιτος, Σέλινο, Ποταμιά, Ν. Κεσσάνη, Π. Λάγος, Γκιώνα, Πεζούλα, Μάνδρα, Άβδηρα, Μυρωδάτο, παραλιακή ζώνη).

Για τους κατοίκους αυτών των οικισμών, η ΔΕΥΑΑ συνιστά αποφυγή ποτίσματος και υπερκατανάλωσης κατά τις ώρες αιχμής (16:00-00:00). Μάλιστα, προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που αυτό δε γίνει σεβαστό και παρατηρηθούν φαινόμενα λειψυδρίας, η ΔΕΥΑΑ πρόκειται να προβεί σε άμεση λήψη μέτρων όπως προγραμματισμένες διακοπές της υδροδότησης.

«Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας προκειμένου να μη λείψει το πόσιμο νερό από κανέναν συνδημότη μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…