Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η  Ξάνθη απέκτησε τον Ουρουγουανό αριστερό μπακ Λεάντρο Σόσα

Η  Ξάνθη απέκτησε τον Ουρουγουανό αριστερό μπακ Λεάντρο Σόσα

0

Πολύ κοντά στην απόκτηση εξτρέμ από την Πορτογαλία

Και με τη βούλα ποδοσφαιριστής της Ξάνθης είναι ο Λεάντρο Σόσα. Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ανακοινώθηκε.  Όμως η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση εξτρέμ και μεσοεπιθετικού, με τις δύο μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί σύντομα, ώστε όλοι οι νέοι παίκτες να προλάβουν να ενταχθούν στην αποστολή που αναχωρεί για τη Βουλγαρία, όπου και θα μείνει για 15 μέρες προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ειδικά για τον εξτρέμ υπάρχουν πληροφορίες ότι θα προέρχεται από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης για την απόκτηση του Σόσα: «Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Leandro Sosa.  Γεννημένος στο Montevideo στις 18 Μαρτίου το 1991, ο Σόσα ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Danubio και δεν άργησε να αποτελέσει βασικό στέλεχός της. Ο 28χρονος αριστερός μπακ έφτασε μέχρι την κορυφή με την ομάδα της Ουρουγουάης κατακτώντας τη σαιζόν 2013-14 το πρωτάθλημα της χώρας του.

Συνολικά έχει φορέσει 105 φορές τη φανέλα της και έχει πετύχει 7 γκολ, ενώ τη σαιζόν 2016-17 βρέθηκε στην Αργεντινή για χάρη της Αλντοσβίλι (25 συμμετοχές, 1 γκολ). Ένας νέος κύκλος ανοίγει για το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε άλλη ήπειρο!  Leandro Sosa καλώς ήρθες στην Ξάνθη!»

Συνεχίζεται η προετοιμασία υπό το βλέμμα του Κίκο Ραμίρεθ

Με διαδοχικές προπονήσεις ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της  η ομάδα της Ξάνθης, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Το πρωί της Παρασκευής η ομάδα γυμνάστηκε υπό το βλέμμα του Κίκο Ραμίρεθ, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, έδωσαν έμφαση σε τομείς της τακτικής ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα για τον τρόπο ανάπτυξης και τον τρόπο αμυντικής οργάνωσης της ομάδας.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ζορντάν Φοσέ.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Διαφωνίδης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …