Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Γυρίσματα στην Ξάνθη για το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη

Γυρίσματα στην Ξάνθη για το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη

0

Αναζητούνται κομπάρσοι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την παραγωγή

Από τις 09 μέχρι και τις 19 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Ξάνθης κάποια από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι»  βασισμένο σε βιβλίο που έγραψε ο Χάρης Τσιρκινίδης με καταγωγή από την Λεκάνη Καβάλας.

Όποια/ ος ενδιαφέρεται να συμμετέχει ως βοηθητικός ηθοποιός, μπορεί να στείλει το τηλέφωνο του και δύο φωτογραφίες (μια κοντινή και μια ολόσωμη) στο mail : kokkinoxanthi@gmail.com. Δεν απαιτείται εμπειρία.

Με τη δήλωση της συμμετοχής, ο βοηθός σκηνοθέτη, Νίκος Τσιάμης  ,θα επικοινωνήσει μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες.

Στη διαδικασία και το συντονισμό αρωγός είναι ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης.

Η πολυαναμενόμενη σειρά για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Η πολυαναμενόμενη σειρά του γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι», ξετυλίγει το χρονικό της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Nεότουρκους και θα προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του Open TV. Η παρουσίαση της σειράς έγινε μια ημέρα συμβολική και φορτισμένη, την 19η Μαΐου, τη θλιβερή επέτειο των 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Τα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» έχουν ήδη ξεκινήσει με πολλούς από τους συντελεστές να έχουν καταγωγή από τον Πόντο. Η νέα σειρά υψηλών κινηματογραφικών προδιαγραφών, «Το Κόκκινο Ποτάμι», είναι βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη και είναι μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή την οποία σπάνια συναντάμε στην ελληνική τηλεόραση.

Τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της σειράς, τον Μίλτο Παυλίδη και την Ιφιγένεια Νικολαϊδη στη σειρά ενσαρκώνουν ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καθαρά Δευτέρα στα Άβδηρα: Αναβίωσε ο “Ανάποδος Γάμος” [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]

Πλήθος κόσμου κατέφθασε απο νωρίς ώστε να απολαύσει τα έθιμα, αλλά και τα σαρακοστιανά εδέ…