Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αίτημα για καθορισμό της λατομικής περιοχής Ξάνθης

Αίτημα για καθορισμό της λατομικής περιοχής Ξάνθης

0
perifereiako amth 873

Συζήτηση και γνωμοδότηση από το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ που συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα

Επερώτηση Τρέλλη για την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναλειτουργία της κοιτόστρωσης του ποταμού Άρδα

Σήμερα, Τετάρτη και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης . Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με ανακοινώσεις και επερωτήσεις και θα ακολουθήσουν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

EΠΕΡΩΤΗΣΗ :

1.Σε ποιες ενέργειες θα προβεί η Περιφέρεια ΑΜΘ σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναλειτουργία της κοιτόστρωσης του ποταμού Άρδα.

Eπερωτών: Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» κ. Χρήστος Τρέλλης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1.Έγκριση τροποποίησης  Eτήσιου Προγράμματος Δράσης της ΠΑΜΘ έτους 2019.

  1. Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. στο ερευνητικό έργο TIMING (Technologies for timely decIsion MakING) του ευρωπαïκού προγράμματος-πλαισίου HORIZON 2020 (επανυποβολή πρότασης).

3.Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. στο ερευνητικό έργο Enhancing Risk management Through Human factors – developing RESILIENT COMMUNITIES (EARTH – RESILIENT COMMUNITIES) του ευρωπαïκού προγράμματος-πλαισίου HORIZON 2020 (επανυποβολή πρότασης).

4.Γνωμοδότηση σύμφωνα με τις παραγράφους  2 και 3 του άρθρου 46 του Ν. 4512/2018 (ΦΕΚ 5/Α), αναφορικά με την ανεπάρκεια αδρανών υλικών, λόγω απουσίας καθορισμένων λατομικών περιοχών στο Βόρειο και κεντρικό τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και την υποβολή εισήγησης από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης προς τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης για τον καθορισμό λατομικών περιοχών στο Βόρειο και κεντρικό τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας  Έβρου.

5.Γνωμοδότηση σύμφωνα με τις παραγράφους  2 και 3 του άρθρου 46 του Ν. 4512/2018 (ΦΕΚ 5/Α), αναφορικά με την ανεπάρκεια αδρανών υλικών, λόγω της απουσίας καθορισμένων λατομικών περιοχών στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και την υποβολή εισήγησης από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προς τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης για τον καθορισμό λατομικής περιοχής στην Περιφερειακή Ενότητα  Ξάνθης .

  1. Επικύρωση των πρακτικών της 9ης, 10ης, 11ης, 12ης, 13ης,14ης, 15ης και 16ης συνεδρίασης,  έτους  2018  του  Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης.

7.Επικύρωση των πρακτικών της  1ης, 2ης, 3ης,4ης, 5ης,6ης και 7ης  συνεδρίασης,  έτους  2019  του  Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…