Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Απασχόληση 8 προσλήψεις στο Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης

8 προσλήψεις στο Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης

0

Το προσωπικό θα εργαστεί από τις 19 Αυγούστου έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2019

Αιτήσεις από 9 έως 15 Ιουλίου

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης θα προβεί στην πρόσληψη οκτώ ατόμων (8) ΥΕ Εργατών-Γενικών Καθηκόντων, για τις ανάγκες διοργάνωσης των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2019, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 14 του Ν.2190/1994 (όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει), και την περίπτωση ιε του άρθρου 1 του Ν. 3812/09.

Το προσωπικό θα εργαστεί από τις 19 Αυγούστου έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά στο Τμήμα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, Πλατεία Διοικητηρίου 1α, 5ος όροφος από 9 έως 15 Ιουλίου 2019 κατά τις εργάσιμες ώρες.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
  • Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Αίτηση.
  2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1994 ότι ο υποψήφιος είναι άνεργος κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης ή κάρτα ανεργίας και ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07.
  4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του Δήμου στα Δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένος ή πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια του Δήμου (για τους άγαμους).
  5. Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή της κοινότητας για τη μόνιμη κατοικία του υποψηφίου (Ν.2647/1998, άρθ. 4, παρ. 5).

 

Ξεκινούν σήμερα αιτήσεις για επιδότηση 10.000 ανέργων με ποσά μέχρι 12.000 ευρώ

 

Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

 

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη το πρόγραμμα της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 10.000 ανέργων, ηλικίας 18-66 ετών οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 και ώρα 11η πρωινή στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr, στο πεδίο καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Για την υλοποίηση του προγράμματος θα προκληθεί δαπάνη ύψους έως 119.950.000 ευρώ η οποία θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Ο.Α.Ε.Δ.

 

Οι δυνητικά δικαιούχοι του προγράμματος πρέπει:

α. να είναι ηλικίας 18-66 ετών,

β. να έχουν την ιδιότητα του ανέργου, διαθέτοντας δελτίο ανεργίας σε ισχύ και να έχουν ωφεληθεί από τη διαδικασία της εξατομικευμένης παρέμβασης, μέχρι την ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητας τους στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ),

γ. να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα μαζί με επιχειρηματικό σχέδιο,

δ. να προβούν σε έναρξη δραστηριότητας στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) μετά τη δημοσίευση της παρούσας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ειδικότερα οι δυνητικά δικαιούχοι δύνανται: αα. είτε να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα μαζί με επιχειρηματικό σχέδιο μετά την έναρξη δραστηριότητας στη ΔΟΥ και το αργότερο εντός δώδεκα (12) μηνών από την έναρξη της δραστηριότητας αυτής, ββ. είτε να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής μαζί με επιχειρηματικό σχέδιο πριν την έναρξη δραστηριότητας στη ΔΟΥ, με την προϋπόθεση ότι θα προβούν σε έναρξη δραστηριότητας, το αργότερο εντός δύο (2) μηνών από τη γνωστοποίηση της θετικής αξιολόγησης (προέγκριση) της αίτησης – επιχειρηματικού τους σχεδίου από την Επιτροπή Αξιολόγησης σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα,

ε. σε περίπτωση προηγούμενης επιχειρηματικής δραστηριότητας να την έχουν διακόψει έως 31.12.2011.

Οι δυνητικά δικαιούχοι που έχουν διακόψει την προηγούμενη δραστηριότητα έως 31.12.2011 για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, πρέπει να έχουν εξοφλήσει ή ρυθμίσει τις οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές ή τυχόν οφειλές από οποιαδήποτε αιτία προς τον ΕΦΚΑ και να είναι ενήμεροι με τους όρους της ρύθμισης.

Η διάρκεια της επιχορήγησης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες. Μετά τη λήξη του δωδεκαμήνου οι δικαιούχοι δεσμεύονται να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους για άλλους τρεις (3) μήνες.

Το ποσό επιχορήγησης ορίζεται ως εξής: α) έως δώδεκα χιλιάδες ευρώ (12.000 €) για ατομικούς επιχειρηματίες / επιτηδευματίες (ατομικές επιχειρήσεις) και μέλη νομικών οντοτήτων με ποσοστό συμμετοχής στο εταιρικό κεφάλαιο τουλάχιστον 51%, β) έως εννέα χιλιάδες ευρώ (9.000 €) / ανά μέλος νομικών οντοτήτων που συμμετέχουν στο συνολικό εταιρικό κεφάλαιο κατά 1/2 έκαστος και γ) έως οχτώ χιλιάδες ευρώ (8.000 €) / ανά μέλος νομικών οντοτήτων που συμμετέχουν στο συνολικό εταιρικό κεφάλαιο κατά 1/3 έκαστος.

Τα ποσά ανά κατηγορία καταβάλλονται στους δικαιούχους σε τρεις δόσεις.

Η διαδικασία υπαγωγής στο πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ακόλουθα τρία στάδια: Α. 1ο Στάδιο: Διαδικασία υποβολής της αίτησης υπαγωγής Α1. Αίτηση υπαγωγής – υπεύθυνη δήλωση – επιχειρηματικό σχέδιο: Αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα υποβάλλεται από τους δυνητικούς δικαιούχους μαζί με επιχειρηματικό σχέδιο, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ειδική περιοχή του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ (www. oaed.gr).

 

deh

Προσλήψεις σε ΔΕΗ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 

Μέχρι  αύριο Πέμπτη 11/7 η υποβολή αιτήσεων για τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για προσλήψεις στη ΔΕΗ – «Ξεπαγώνουν» σιγά σιγά οι προκηρύξεις που είχαν σταματήσει λόγων των Εθνικών εκλογών 2019

 

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται μπαράζ αιτήσεων για μόνιμο και εποχικό προσωπικό, ενώ σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή οι αιτήσεις για 1.047 θέσεις σε δήμους, ΔΕΗ, νοσοκομεία, ΕΛΓΑ, παιδικές κατασκηνώσεις και άλλα. Παράλληλα, το υπουργείο Παιδείας ενέκρινε την κίνηση των διαδικασιών για τη πρόσληψη 500 καθηγητών σε πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Προσλήψεις εποχικών στη ΔΕΗ – Αιτήσεις μέχρι 15 Ιουλίου

Στη πρόσληψη εποχικού προσωπικού θα προχωρήσει η ΔΕΗ. Συνολικά θα γίνουν  263 προσλήψεις στη Λιγνιτική Μεγαλόπολης και σε διάφορες Διοικητικές  Διευθύνσεις της ΔΕΗ. Ζητούνται μηχανικοί, υπάλληλοι γραφείου, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί, τεχνικοί, εργοδηγοί, χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλα.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Λήγει η προθεσμία για τις 70 προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Αιτήσεις τώρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται προσλήψεις 70 υπαλλήλων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019.

Η κατανομή των θέσεων σε όλη τη χώρα έχει ως εξής: Αθήνα (38) τριάντα οκτώ, Θεσσαλονίκη (17) δέκα επτά, Λάρισα (5) πέντε, Αλεξανδρούπολη (5) πέντε, Πάτρα (3) τρείς και Λιανοκλάδι (2) δύο. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι υποψήφιοι που πληρούν τα παρακάτω τυπικά προσόντα:

 

500 θέσεις για καθηγητές στα Πανεπιστήμια για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020

Την κατανομή 500 θέσεων για την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού/μελών ΔΕΠ στα ΑΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η επιμέρους κατανομή των θέσεων θα γίνει με απόφαση των αρμοδίων οργάνων κάθε Ιδρύματος.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Απασχόληση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…