Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 2,1 εκατ. ευρώ για την παράκαμψη του Κενταύρου Ξάνθης

2,1 εκατ. ευρώ για την παράκαμψη του Κενταύρου Ξάνθης

0

 

Υπογράφηκε από τον Στάθη Γιαννακίδη πριν τις εκλογές –  Το έργο αφορά στην κατασκευή δρόμου μήκους 1 χιλιομέτρου

Μια προσπάθεια που έγινε πραγματικότητα χάρη στις ενέργειες του βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ με τη συνεργασία του Υπουργείου Υποδομών

 

Ο Στάθης Γιαννακίδης ως υφυπουργός υπέγραψε τη χρηματοδότηση  του έργου “Κατασκευή δημοτικής οδοποιίας στον οικισμό Κενταύρου του Δήμου Μύκης”, συνολικού προϋπολογισμού 2.100.000 ευρώ με φορέα χρηματοδότησης το Υπουργείο Υποδομών, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση του έργου.

Το έργο αφορά στην κατασκευή δρόμου μήκους 1 χιλιομέτρου που θα εξυπηρετήσει την παράκαμψη του οικισμού καθώς και τη διασύνδεση της παρακαμπτηρίου με την τοπική κυκλοφορία  μέσω δύο δρόμων, 400 και 125 μέτρων αντίστοιχα.

Ο Στάθης Γιαννακίδης σε δήλωσή του ανέφερε: “Η τυπική εξασφάλιση των πιστώσεων για τη χρηματοδότηση της παράκαμψης του Κενταύρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ολοκληρώνει μια προσπάθεια που έγινε πραγματικότητα χάρη στις πολύμηνες και συνεχείς ενέργειες του συναδέλφου βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, με τη συνεργασία του Υπουργείου Υποδομών. Το έργο αποτέλεσε πάγιο αίτημα ετών και χρηματοδοτείται με γνώμονα την εξυπηρέτηση των χιλιάδων κατοίκων του Κενταύρου”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προβληματισμός από εκπαιδευτικούς και γονείς για τις παρελάσεις

Αναρωτιούνται γιατί δημιουργούνται συνθήκες κινδύνου για διασπορά ενώ η Βόρεια Ελλάδα κυρί…