Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στo Πράβετς της Βουλγαρίας η προετοιμασία της Ξάνθης

Στo Πράβετς της Βουλγαρίας η προετοιμασία της Ξάνθης

0

Από 21 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου

 Στο Πράβετς της Βουλγαρίας θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της η Ξάνθη από τις 21 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης: Η Xanthi FC ανακοινώνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της, ενόψει της 31ης διαδοχικής της σαιζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας το διάστημα 3-5 Ιουλίου θα περάσουν από αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 18:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση και ο αγιασμός της ομάδας στο Xanthi FC Arena.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της Xanthi FC στα Πηγάδια και θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουλίου.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας ξεκινά το Σάββατο 21 Ιουλίου με την ομάδα να αναχωρεί για το Riu Pravets στη Βουλγαρία, απ’ όπου θα επιστρέψει το Σάββατο 3 Αυγούστου.

Το τελικό στάδιο της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Στο διάστημα της προετοιμασίας η Xanthi FC θα δώσει φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθούν και οι τελικές λεπτομέρειες.»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ραντεβού στα ορεινά μονοπάτια της Ξάνθης δίνουν οι ποδηλάτες

Trail to freeride το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου “Κίτρινη”, Πέτρινη”, “Θηλιά”, “Σαμακ…