Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με άνετη πλειοψηφία εδρών ο Μίχογλου

Με άνετη πλειοψηφία εδρών ο Μίχογλου

0
dimarxio_topeirou-empros

Εκλέγει 13 δημοτικούς συμβούλους έναντι 8 του Κηλικιώτη και 6 του Δαλάτση

 

Ποιο θα είναι το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου  – Οι 3 πρώτοι σε ψήφους

 

Την μεγαλύτερη πλειοψηφία σε αριθμό εδρών κατάφερε να εκλέξει η παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» του Θωμά Μίχογλου. Εκλέγει συνολικά 13 δημοτικούς συμβούλους έναντι 8 της «Νέας Πνοής» του Άγγελου Κηλικιώτη και 6 της παράταξης «Όλοι μαζί για την Αλλαγή» του Κώστα Δαλάτση.

Οι 13 σύμβουλοι του Μίχογλου

Εκλέγονται: οι : Γιοβανόπουλος Άγγελος, Παπαδόπουλος Δμήτριος, Τζελεπάκη Θεόδωρος, Κουτσομιχάλης Χαράλαμπος, Ψεμματάς Δημήτριος, Βαχαρέλη Σμαράγδα, Χουσεϊν Ογλου Σουνάη, Χαλήτ Ογλού Μουμίν, Δραμπίδης Ρήγας, Αγγελάκης Πασχάλης,  Χαραλαμπίδης Βασίλειος, Κετίπης Αριστείδης και Σπυριδόπουλος Χαράλαμπος.

Οι 7+1 του Κηλικιώτη

Η παράταξη Κηλικιώτη εκλέγει εκτός από τον  ίδιο τους: Τερζή Αθανάσιο, Σαλή Ογλού Τζεμ, Χουσνή Ογλού Σιαμπάν, Καρκαλιάνη Αναστασία, Λουκμακιά Αθανάσιο, Λεπτοκαρίδη Χαράλαμπο. Για την 7η έδρα ισοψηφούν ο Γκοτζιαμάνης Απόστολος με τον Καζάκο Γεώργιο οι οποίοι έλαβαν από 300 ψήφους.

Οι 5+1 του Δαλάτση

Η παράταξη του Κώστα Δαλάτση εκτός από τον ίδιο εκλέγει τους: Σαλή Ογλού Ερέν, Κοτόπουλο Χρυσόστομο, Μπουραζάνη Χρήστο, Ραϊφ Ογλού Ραϊφ, Κουραμίδη Στέργιο

Οι 3 πρώτοι σε ψήφους

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Γιοβανόπουλος Άγγελος από την παράταξη Μίχογλου με 664 ψήφους, δεύτερος ο Παπαδόπουλος Δημήτριος με 550 ψήφους και τρίτος ο Τζελεπάκης Θεόδωρος με 523 ψήφους.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxathopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…