Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά

0

Ευχαριστεί και αποχαιρετά τον προπονητή της Κ15 Θόδωρο Καραγιαννίδη η ΠΑΕ

Παίκτης της Ξάνθης είναι κι επίσημα ο Στέλιος Μαλεζάς. Η Ξανθιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον έμπειρο στόπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Την περσινή σεζόν, ο 34χρονος αμυντικός πραγματοποίησε μόλις τέσσερις συμμετοχές, οι τρεις εξ αυτών για το θεσμό του Κυπέλλου. Η Ξάνθη είναι η έκτη ομάδα στην καριέρα του Μαλεζά μετά τους Πόντιους Κατερίνης, τον Ηρόδοτο, τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε σε δύο ξεχωριστές χρονικές περιόδους.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Στέλιο Μαλεζά.»

Το ευχαριστώ και οι ευχές της ΠΑΕ Ξάνθη στον Θεόδωρο Καραγιαννίδη!

Την αποχώρηση του από τον πάγκο της Κ15 αλλά και τα από τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη μετά από 15 ολόκληρα χρόνια γνωστοποίησε με ανάρτηση του στις 14 Ιουνίου ο Θεόδωρος Καραγιαννίδης,

Έντεκα ημέρες μετά η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον ξανθιώτη τεχνικό για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στον σύλλογο, και παράλληλα του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Το σχετικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: «Μετά από 15 συναπτά έτη προπονητικής καθοδήγησης σε Τμήματα Υποδομής του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ο Θόδωρος Καραγιαννίδης δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ακαδημία. Η οικογένεια της Xanthi FC τον ευχαριστεί για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του, αναγνωρίζοντας το έργο του και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …