Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Φάντομ πέταξαν πάνω απ’ τη Σμίνθη!

Φάντομ πέταξαν πάνω απ’ τη Σμίνθη!

0

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία έστειλε ένα ζευγάρι Fandom F-4E να πετάξουν πάνω από το Γυμνάσιο Σμίνθης σε συνέχεια της μαθητικής επίσκεψης στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωινό της Πέμπτης 6/6 τους μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Σμίνθης. Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία έστειλε ένα ζευγάρι Fandom F-4E να πετάξουν πάνω από το σχολείο, στα ορεινά της Ξάνθης.

Ήταν μια πράξη ανταπόδοσης προς το σχολείο, σε συνέχεια της μαθητικής εκδρομής – επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, όπου οι μαθητές ξεναγήθηκαν και γνώρισαν από κοντά τις εγκαταστάσεις αλλά και τους πιλότους της αεροπορικής βάσης.

Έτσι από το πρωί μόλις οι μαθητές πληροφορήθηκαν τι πρόκειται να γίνει, είχαν τρελαθεί από χαρά. Περίμεναν με ανυπομονησία την “εξ ουρανού επίσκεψη” μη μπορώντας να κρύψουν την μεγάλη ευχαρίστηση τους, καθώς ήταν αυτοί πλέον οι “επίσημοι” αποδέκτες που για χάρη τους γίνεται η εκδήλωση. Όπως μας πληροφορεί ο Διευθυντής του Γυμνασίου Π. Νταουτίδης …”τα παιδιά βγήκαν όλα στο προαύλιο, ενώ κάποια από αυτά ανέβηκαν στην ταράτσα και άρχισαν να χαιρετούν τα αεροσκάφη..”.

Η έκπληξη των “Φαντομάδων” ολοκληρώθηκε με 2 χαμηλές διελεύσεις ακριβώς πάνω από το χωριό της Σμίνθης και στην συνέχεια αποχώρησαν για να επιστρέψουν στην βάση τους.

Στο υπόλοιπο χωριό επικράτησε εύλογη απορία, αλλά γρήγορα όλοι πληροφορήθηκαν περί τίνος πρόκειται.

 

Δημήτρης Γκαγκαλίδης

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η ψυχραιμία, το «κλειδί» στις συναντήσεις με τα φίδια

Δασάρχης Ξάνθης, Π. Μουχταρίδης: «Να μην κάνουμε απότομες κινήσεις και το τρομάξουμε. Το τ…