Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τιμές στον Άη Γιώργη από το Δ’ ΣΣ στο Πετροχώρι

Τιμές στον Άη Γιώργη από το Δ’ ΣΣ στο Πετροχώρι

0

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε το πρωί της Παρασκευής ο Προστάτης του Στρατού Ξηράς. Παρών ο διοικητής του Δ’ ΣΣ, ο υφυπουργός Σ. Γιαννακίδης και οι τοπικές αρχές

 Οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με επίδειξη οπλικών συστημάτων και μέσων από το προσωπικό του Δ’ ΣΣ

Το Δ’ Σώμα Στρατού γιόρτασε με τις προβλεπόμενες τιμές το Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, με εκδηλώσεις το πρωί της Παρασκευής στο στρατόπεδο «Υπιάτρου Τριανταφυλλίδη», στο Πετροχώρι.

Οικοδεσπότης των εκδηλώσεων ήταν ο διοικητής του Δ’ ΣΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ενώ το παρών έδωσε ο υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας. Στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου εντός του στρατοπέδου, μετά την προσέλευση της πολεμικής σημαίας, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου και απόδοση τιμών με τη συνοδεία της στρατιωτικής μπάντας και στη συνέχεια το τελετουργικό περιλάμβανε την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού ΓΕΣ Γεώργιου Καμπά.

Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων τιμής, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην έκθεση στρατιωτικού υλικού και η καθιερωμένη επίδειξη οπλικών συστημάτων και μέσων από το προσωπικό του Δ’ ΣΣ. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με μικρή δεξίωση προς τους παρευρισκόμενους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …