Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στην ΑΜΘ χτυπά ο “παλμός” των ευρωεκλογών

Στην ΑΜΘ χτυπά ο “παλμός” των ευρωεκλογών

0

Τη Δευτέρα στο κλειστό Ευμοίρου η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Περιοδεία στην Περιφέρειά μας ξεκινάει σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης, το Σάββατο στην Ξάνθη ο Πάνος Καμμένος, στην Καβάλα την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη Δευτέρα στις 19.00 και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ευμοίρου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού ενόψει ευρωεκλογών, σύμφωνα με την αφίσα που κυκλοφόρησε ενημερωτικά για την επίσκεψή του.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί αρχικά την Καβάλα και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ξάνθη. Στόχος είναι μεταξύ άλλων, να υποστηριχτούν οι δύο γυναικείες υποψηφιότητες από την Ξάνθη και την Κομοτηνή με το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Το οριστικό πρόγραμμά του ωστόσο, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.


Στην Ξάνθη σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης

 Πραγματοποιεί σήμερα και αύριο περιοδεία με το βαν του Ποταμιού στην ΠΑΜΘ ενόψει ευρωεκλογών. Επισκέψεις σε Θερμοκήπια, Πόρτο Λάγος και Μύκη

theodorakis-to-potamiΠεριοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ξεκινάει σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης με το βαν  του Ποταμιού , συνεχίζοντας  την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των ευρωεκλογών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα βρεθεί στην Καβάλα, όπου στις 13.00 θα δώσει συνέντευξη τύπου στο  ξενοδοχείο Ιμαρέτ. Αμέσως μετά θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Ξάνθη, όπου θα επισκεφθεί τα Θερμοκήπια των Πλαστικών, το Πόστο Λάγος και το δήμο Μύκης, καθότι έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με το δήμαρχο και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κομοτηνή . Το Σάββατο θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη σ αυτή την περιοδεία συνοδεύουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιάννης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Κακλίκης,  και Γιώργος Κορκόβελος.


Την Κυριακή το απόγευμα στην Καβάλα η ομιλία Μητσοτάκη

 Θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας

mitsotakis syskepsiΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δημόγλου» (Θάλασσα Μαρμαρά & Τενέδου 45) στην Καβάλα.


Στην Ξάνθη το Σάββατο ο Πάνος Καμμένος

 Θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις ευρωεκλογές

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας ενημέρωσης για τις Ευρωεκλογές, διοργανώνεται συνέντευξη τύπου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Πάνου Καμμένου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης,  Βασ. Κωνσταντίνου 1 και ώρα 12 μμ.

Οι υποψήφιοι των ΑΝΕΛ από την περιοχή μας που συμμετέχουν στο Ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων- Ευρωσκεπτικιστών,  είναι  η κυρία  Αγγελική Καραθανάση από την Ξάνθη, Νομικός στο επάγγελμα που ασκεί μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα και ο κύριος Μασούντ  Καριμί Ελληνοκουρδικής  καταγωγής,  Μηχανικός Ορυκτών Πόρων που εργάζεται στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών στον Ν. Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…