Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Οι Xanthifans θα αποχαιρετήσουν με βραβεία τους Ζίβκοβιτς, Κασάδο και Γέντρισεκ

Οι Xanthifans θα αποχαιρετήσουν με βραβεία τους Ζίβκοβιτς, Κασάδο και Γέντρισεκ

0

Χωρίς Καμαρά τα φιλικά της Ξάνθης

Οι Xanthifans με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν ότι  την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 19:30 θα τιμήσουν για την προσφορά τους στον ΑΟΞ τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Χόρχε Κασάδο και Έρικ Γέντρισεκ στα γραφεία του συνδέσμου στην Πλατεία Ελευθερίας. Θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσουν αλλά και να τους αποχαιρετήσουν, καθώς τη νέα χρονιά δεν θα φορούν την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: “Στις 15 Μαΐου και ώρα 19:30 στα γραφεία της Λέσχης μας, ο σύνδεσμος θα τιμήσει για τη προσφορά τους στην ομάδα μας τους Ζίφκο Ζίφκοβιτς, Χόρχε Κασάδο και Έρικ Γέντρισεκ.

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης μας για να φωτογραφηθεί, να πάρει αυτόγραφο και να τιμήσει με τον τρόπο αυτόν τους παίχτες της ΑΟΞΑΡΑς μας.”

Συνεχίζει χωρίς Καμαρά η Ξάνθη

Ο 26χρονος διεθνής Μαυριτανός μέσος εξασφάλισε νωρίτερα άδεια και δεν θα μετέχει στα τελευταία φιλικά παιχνίδια της Ξάνθης, γιατί έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος της Μαυριτανίας, ώστε να συμμετάσχει μαζί του στο επερχόμενο Copa Africa.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…