Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Άρης σκόρπισε την Ξάνθη στην τελευταία αγωνιστική της Superleague με 7-2

Ο Άρης σκόρπισε την Ξάνθη στην τελευταία αγωνιστική της Superleague με 7-2

0

Πικρός αποχαιρετισμός για την τοπική ομάδα

Η φετινή Superleague για την τοπική ομάδα με τα δύο πρόσωπα είχε μία πολύ άσχημη αυλαία, με ένα σκορ που χρόνια είχαμε να δούμε σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας. Το 7-2 με το οποίο διέλυσε ο Άρης την Ξάνθη, αφήνει μία ακόμα πιο πικρή γεύση από μία σεζόν που μας έδωσε πάρα πολλές απογοητεύσεις στο δεύτερο μισό της. Η τοπική ομάδα είχε άλλη εικόνα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με νίκες εκτός έδρας, με καλά αποτελέσματα απέναντι στους μεγάλους και πολλά γκολ. Μία εικόνα που ανετράπη απόλυτα στο δεύτερο γύρο, όπου η ομάδα κατάφερε να συλλέξει ελάχιστους βαθμούς και κατρακυλούσε κάθε παιχνίδι στον βαθμολογικό πίνακα, φτάνοντας μία ανάσα πριν τον υποβιβασμό. Το 7-2 ήταν το επιστέγασμα μιας πολύ άσχημης χρονιάς, το χειρότερο σκορ που έφερε την τελευταία εικοσαετία και που θα θέλαμε γρήγορα να ξεχάσουμε, όπως και τη φετινή χρονιά.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη κυριάρχησαν σε κάθε γραμμή του γηπέδου, σε άμυνα αλλά κυρίως σε επίθεση αφού εκτός από τα γκολ, ο Άρης είχε και αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα αλλά ο Ζίβκοβιτς ήταν εκπληκτικός παρά το γεγονός ότι δέχθηκε γκολ.

Ο Άρης από το πρώτο λεπτό πίεσε και έκανε ευκαιρίες, αλλά η Ξάνθη ήταν αυτή η οποία κόντρα στην ροή του αγώνα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με πέναλτι του Κάστρο στο 16ο λεπτό. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν έχασε την ψυχραιμία της και μπόρεσε να κάνει την ανατροπή στο διάστημα 28ο-34ο όταν και με σκόρερ τους Γιουνές και Ματέο Γκαρσία έκανε το 2-1.

Η ισοφάριση της Ξάνθης σε 2-2 στο 50ο λεπτό, μπορεί να αποσυντόνισε για λίγα λεπτά τους γηπεδούχους, αλλά με τις αλλαγές του Παντελίδη βρήκαν πάλι τον ρυθμό τους και με κορυφαίο τον Χαμζά Γιουνές έκαναν το 4-2 μέσα σε τέσσερα λεπτά και έδωσε τελός στις ελπίδες των φιλοξενούμενων για κάτι θετικό στο «Κλ. Βικελίδης».Οι ποδοσφαιριστές του Παντελίδη δεν σταμάτησαν εκεί με τον πρώτο γκολ του Σιώπη να κλέβει την παράσταση και να ολοκληρώνει στον θρίαμβο του 7-2.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…