Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με επαγγελματίες από όλη την ΑΜΘ η 5η Θρακομακεδονική “Synergeia”

Με επαγγελματίες από όλη την ΑΜΘ η 5η Θρακομακεδονική “Synergeia”

0

Πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Διοικητηρίου το πρωί του Σαββάτου με τοπικά προϊόντα από την ορεινή Δράμα ως τη Σαμοθράκη

Η 5η Θρακομακεδονική “Synergeia” διοργανώθηκε στην πλατεία Διοικητηρίου το πρωί του Σαββάτου, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων τοπικών προϊόντων από όλη την ΑΜΘ. Επαγγελματίες από την ορεινή Δράμα μέχρι και τη Σαμοθράκη βρέθηκαν στην Ξάνθη στη δράση της Περιφέρειας ΑΜΘ για την ενδοπεριφερειακή προώθηση τοπικών προϊόντων διατροφικού τομέα, που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Γιώργου Παυλίδη για να φέρει κοντά τους επαγγελματίες της αγροδιατροφής με τον τουρισμό.

Στο χώρο της έκθεσης βρέθηκαν πολίτες, αλλά δεν έλειψαν και οι… υποψήφιοι που περιηγήθηκαν στα περίπτερα και μίλησαν με τους επαγγελματίες.

Ωστόσο, από την πλευρά των τελευταίων εκφράστηκαν προβληματισμοί τόσο για την οργάνωση και τις υποδομές, που θεώρησαν ότι στήθηκαν πρόχειρα και χωρίς παροχές, όσο και στο επίπεδο της προετοιμασίας, καθότι αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να αποτελεί η δράση μια ευκαιρία συνάντησης με τους επιχειρηματίες του τουρισμού ο χρόνος διοργάνωσης της έκθεσης και η ελλιπής προετοιμασία δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη Β2Β συναντήσεων και συνεργασιών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…