Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με εντάσεις και προσαγωγές αμαυρώθηκαν και πάλι οι εκλογές στο δήμο Ξάνθης

Με εντάσεις και προσαγωγές αμαυρώθηκαν και πάλι οι εκλογές στο δήμο Ξάνθης

0

Ομαλά κύλησε η εκλογική διαδικασία στο νομό- Πολύωρη και εξαντλητική η καταμέτρηση

Με ομαλότητα εντός των εκλογικών τμημάτων, αλλά με εντάσεις στα «πεδία αγώνα» ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στο δήμο της Ξάνθης.

Συνολικά στο νομό η εκλογική διαδικασία διεκπεραιώθηκε χωρίς προβλήματα, ωστόσο απαιτητική και εξαντλητική ήταν καταμέτρηση για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και όσους ενεπλάκησαν στη διεξαγωγή των εκλογών.

Από τις 7 το πρωί ξεκίνησε η διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, με τους εκλογικούς αντιπροσώπους να υποδέχονται τους εκλογείς με ετοιμότητα στο μεγαλύτερο βαθμό, αφού δεν καταγράφηκαν σημαντικά προβλήματα στη διαδικασία.

Οι εκλογείς προσέρχονταν ξεχωριστά στο Α’ και Β’ εκλογικό τμήμα, προκειμένου να συμμετάσχουν στις τετραπλές εκλογές. Ουρές σχηματίστηκαν μόνο κατά τις ώρες αιχμής.

Ωστόσο, για άλλη μια φορά η διαδικασία των εκλογών στην Ξάνθη αμαυρώθηκε από καταγγελίες, εντάσεις και προσαγωγές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξαν καταγγελίες για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας και γι’ αυτό επενέβησαν οι δυνάμεις της. Μάλιστα, έγιναν και προσαγωγές (όχι υποψηφίων ή επικεφαλής), αλλά δεν προχώρησαν σε συλλήψεις, αφού δεν υπήρξαν περαιτέρω ενοχοποιητικά στοιχεία.

Εντάσεις και διαπληκτισμοί σημειώθηκαν ανάμεσα σε υποψηφίους σε συγκεκριμένες γειτονιές, αλλά δε δόθηκε συνέχεια με συμπλοκές.

Πάντως, η παρουσία της αστυνομίας ήταν έντονη κυρίως σε «ευαίσθητα» εκλογικά τμήματα, όπου δεν έλειψαν και αψιμαχίες υποψηφίων που όμως δεν πήραν μεγάλη έκταση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…