Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μ. Τσέπελης: Σας ευχαριστώ θερμά-Ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή

Μ. Τσέπελης: Σας ευχαριστώ θερμά-Ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή

0

Δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο» για το εκλογικό αποτέλεσμα

Σε δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα που δείχνει υπερίσχυση του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο» και μάχη «στήθος με στήθος» για τη δεύτερη Κυριακή με τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο, προχώρησε ο Μανώλης Τσέπελης, ευχαριστώντας θερμά τους ξανθιώτες, αλλά και τους συνυποψηφίους τους για τον αγώνα που δόθηκε με πολιτικό πολιτισμό, όπως αναφέρει.

Στην ανακοίνωση δίνοντας ραντεβού για την επόμενη Κυριακή, αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους σε αυτές τις εκλογές. Ευχαριστώ όμως κι όλους εκείνους που για δικούς τους λόγους προτίμησαν κάποιον άλλον συνδυασμό.

Τους εκτιμώ όλους και δεσμεύομαι απέναντι τους να είμαι ο δήμαρχος όλων των Ξανθιωτών. θέλω επίσης να επισημάνω τον πολιτικό πολιτισμό που απέδειξαν όλοι οι ανθυποψήφιοί μου αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Αντιθέτως μας ενώνουν πολλά και κυρίως μας ενώνει ο δήμος Ξάνθης που είναι η καρδιά μας και η ζωή μας. απομονώνουμε  κάποιες μικρές “παραφωνίες” που εκφράστηκαν από κάποιους κύκλους στους οποίους οι Ξανθιώτες έχουν γυρίσει την πλάτη εδώ και πολύ καιρό.

Ο αγώνας όμως δεν τελειώνει σήμερα. Προχωράμε στην δεύτερη και πιο σημαντική διαδικασία της επόμενης Κυριακής, όπου καλώ όλους τους συνδημότες μου να μας δώσουν την τελική νίκη για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη το όραμα και τον σχεδιασμό μας για τον τόπο που αγαπάμε και που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ θερμά και ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…