Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Ξάνθη δοκιμάζει νεαρούς παίκτες της Καβάλας

Η Ξάνθη δοκιμάζει νεαρούς παίκτες της Καβάλας

0

Κλήθηκαν για τεστ προεπιλογής

Αρκετοί παίκτες της γειτονικής πρωταθλήτριας της Γ΄Εθνικής  ΑΟ Καβάλας κίνησαν το ενδιαφέρον της διοίκησης της ΠΑΕ Ξάνθης, μετά και το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι πριν μερικές ημέρες. Αρκετοί λοιπόν παίκτες της Καβάλας βρίσκονται στο μικροσκόπιο.

Ένας από αυτούς είναι ο 21χρονος αμυντικός Οδυσσέας Λυμπεράκης, για τον οποίο προέκυψε ενδιαφέρον και από την Δόξα Δράμας και από τον Πανιώνιο.

Ο Λυμπεράκης αγωνίζεται 2 χρόνια στην Καβάλα και αποκτήθηκε από την ΑΕ Καβάλας, ενώ ξεκίνησε από τον Μακεδονικό Αμισιανών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλοι δύο νεαροί παίκτες της Καβάλας κλήθηκαν να συμμετέχουν σε δοκιμαστικά τεστ προεπιλογής από την Ξάνθη. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Νίκο Παπαγιάννη και τον επιθετικό Βασίλη Τσονάκα. Ο δεύτερος μάλιστα κλήθηκε και από τον ΠΑΟΚ.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή με ανακοίνωση του Καβαλιώτικου συλλόγου που αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ Καβάλας πιστή στις αρχές και την φιλοσοφία πού έχει εδώ και πολλά χρόνια με τα τμήματα υποδομής και την περαιτέρω ανάδειξη των νέων αθλητών της παίζοντας σε υψηλότερο επίπεδο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την τιμητική πρόσκληση που δέχτηκε από την ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης  για δύο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας να συμμετάσχουν στα τελικά δοκιμαστικά προεπιλογής τους. Στα γραφεία μας έφτασε πρόσκληση από την ΠΑΕ για τούς ποδοσφαιριστές μας Παπαγιάννη Νικόλαο (τερματοφύλακας Γεννημένος 2004) και Τσονάκα Βασίλειο (επιθετικός Γεννημένος 2004) το διήμερο 24-25/5/19 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ (Πηγάδια – Ξάνθης) υπό την επίβλεψη όλου του Τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας και τού Τεχνικού διευθυντή Θόδωρου Σαββίδη…»

Βέβαια τις τελικές αποφάσεις για το ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν θα ληφθούν από τον νέο προπονητή Κίκο Ραμίρεθ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…