Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Φιλική επικράτηση της Ξάνθης επί του ΑΟ Καβάλας με 0-2

Φιλική επικράτηση της Ξάνθης επί του ΑΟ Καβάλας με 0-2

0

Η ομάδα της Καβάλας γιόρτασε την άνοδο με βραβεύσεις Ζαγοράκη και Σφακιανάκη

Μια καταπληκτική βραδιά επιφύλαξε ο ΑΟΚ σε όλους όσους βρέθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» για να  γιορτάσουν την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία, η οποία συνοδεύθηκε και από φιλικό με την Ξάνθη.

Η  φιέστα ήταν πολύ καλά οργανωμένη με βράβευση του μεγάλου χορηγού της ομάδας αλλά και των Θοδωρή Ζαγοράκη και Στέλιου Σφακιανάκη. Στο τέλος βραβεύθηκε η ομάδα και όλοι οι άνθρωποι που ήταν κοντά σε αυτή, ενώ ειδική μνεία έγινε στον πρώτο σκόρερ Κώστα Μαρκόπουλο.

Τις απονομές έκαναν η δήμαρχος Τσανάκα, ο αντιπεριφερειάρχης Μαρκόπουλος, ο τέως υπουργός και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Καλαντζής, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ Χατζησαρόγλου, φυσικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενώ την εκδήλωση ευλόγησε ο Μητροπολίτης κ. Στέφανος.

Όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι, η Ξάνθη χάλασε κάπως την φιέστα αφού κέρδισε με  2-0, με δυο τέρματα που σημειώθηκαν στο τελευταίο τέταρτο. Στο 78′ ο Φασίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 88′ ο Σαρπόνγκ με σουτ το 0-2.

Ο ΑΟΚ είχε καλή στιγμή  με τον Ζέρη στο 53′ ενώ η Ξάνθη με φάουλ του Ντουρίσκοβιτς στο 41′ και στο 50′, που δεν έγιναν γκολ χάρη στις ωραίες αποκρούσεις του Δήμιζα και του Δεμένικου.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Θωμαίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Τσούτσης, Γιατσβίνοβιτς, Μαρκόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Τόσκας, Μπλιός, Ψάλτης, Δεμένικος, Παπαδόπουλος, Αδαμάκης, Κέρθι, Παπαποστόλου, Γεμιστός, Λίτσκας, Μαλαμίδης, Χατζηκυριάκου, Ντουρτμές.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Κασάντο, Μπαξεβανίδης, Σίλα,. Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Γουίλιαμ, Μπαριέντος, Κάστρο. Αγωνίστηκαν και οι: Γκαραβέλης, Σταθάκης, Ροντρίγκεζ, Σαρπόνγκ, Χατζητερζόγλου, Τενεκές, Αλμέιντα, Τσαπάρης, Ντουρεστάμ, Φασίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής

Θα τη μεταφέρουν περίπου 10.000 λαμπαδηδρόμοι – Τη Δευτέρα θα περάσει από την Ξάνθη …