Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διαζύγιο της Ξάνθης με το Ράσταβατς

Διαζύγιο της Ξάνθης με το Ράσταβατς

0

Φεύγει ο Κασάδο για Ισπανία – παραθυράκι από τον Γέντριτσεκ για παραμονή

Μετά από δυο χρόνια συνεργασία μεταξύ της Ξάνθης και του Μίλαν Ράσταβατς, οι δυο πλευρές φαίνεται πως χωρίζουν τους δρόμους τους. Έτσι, μάλλον δεν θα ξαναδούμε τον Ράσταβατς στον πάγκο μετά το διπλό φιλικό που έδωσε η τοπική ομάδα με  Ασπίδα και Ορφέα στο γήπεδο Πηγαδιών.

Ο Ράσταβατς θα αποχαιρετίσει ποδοσφαιριστές, συνεργάτες και διοικούντες μετά τη διετή παραμονή του στην ομάδα και πλέον θα ξεκινήσει επίσημα η αναζήτηση νέου τεχνικού που πιθανόν να είναι Ρουμάνος ή μπορεί και Πορτογάλος, όπως προκύπτει από αναφορές που έχουν γίνει στο περιβάλλον της ομάδας.

Επιστρέφει στην Ισπανία και ο Κασάδο

Ενα από τα σημαντικότερα γρανάζια της Ξάνθης τις τελευταίες σεζόν, ο Χόρχε Κασάδο, με 29 συμμετοχές σε 29 αγώνες στο πρωτάθλημα, φεύγει από την ομάδα.  Ο Κασάδο, είναι ένας από τους παίκτες το συμβόλαιο του οποίοι λήγει το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει επέλθει ανανέωση. Ο παίκτης δεν αποχαιρέτισε με μήνυμά του τον κόσμο της ομάδας, όπως έκανε ο Ζίβκοβιτς,  κι αυτό οδήγησε αρκετό κόσμο στην εκτίμηση ότι μπορεί και να παραμείνει.

Η αλήθεια είναι ότι βασική προτεραιότητα της διοίκησης ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Κασάδο αλλά η αίσθηση που έμεινε και στους παρευρισκόμενους στην βράβευση από τους XanthiFans το βράδυ της Τετάρτης ήταν ότι ο Κασάδο δύσκολα θα παραμείνει και φαίνεται ότι αυτό οριστικοποιήθηκε σε ραντεβού που υπήρξε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κασάδο φέρεται να είπε ότι επιθυμεί πλέον να αναζητήσει την τύχη του σε ομάδα της πατρίδας του, επιστρέφοντας έτσι στην Ισπανία. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ότι και ο Κασάδο δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, απώλεια που αποτελεί αναμφισβήτητα σημαντικό πλήγμα για τον σύλλογο.

Παράθυρο παραμονής από τον Γέντριτσεκ

Αντίθετα με τον Κασάδο, ο Σλοβάκος φορ έβγαλε «είδηση» μιλώντας στους οργανωμένους φίλους της ομάδας, κατά τη διάρκεια της βράβευσης του, μαζί με τους συμπαίκτες του Ζίβκοβιτς και Κασάδο από τους  «Xanthifans», που τους ανέδειξαν ως τους κορυφαίους της σεζόν που μας πέρασε. Οι τρεις παίκτες ευχαρίστησαν τον κόσμο, ενώ ο Γέντριτσεκ αποκάλυψε πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει εκ νέου δίαυλος επικοινωνίας με τη διοίκηση και είναι πιθανό να συνεχίσει στην Ξάνθη! Ετσι ακόμη το κεφάλαιό του δεν έχει «κλείσει».

Είπε συγκεκριμένα: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να τελειώσω στην Ξάνθη και να φύγω από την πόλη. Όπως βοήθησα εγώ την Ξάνθη, βοήθησε και η Ξάνθη εμένα. Σήμερα μου δόθηκε ακόμα μια ευκαιρία να ανανεωθεί το συμβόλαιο με την Ξάνθη. Άρα υπάρχει περίπτωση να μείνω στην ομάδα.Δεν ήμουν σίγουρος, και εγώ σήμερα το έμαθα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε εν μέσω αποθέωσης ο Γέντρισεκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην πόλη σας και επειδή ξέρω ότι έχουν έρθει και άλλοι Σλοβάκοι στην πόλη σας όπως ο Γιανότσκο, θα είναι χαρά μου να παραμείνω εδώ και να συνεχίσω αν τα βρούμε για ακόμα έναν χρόνο στην ομάδα της Ξάνθης», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γέντρισεκ.

Ας ελπίσουμε ότι η (νέα) διοίκηση της ομάδας θα του κάνει κάποια δελεαστική πρόταση που δεν θα μπορέσει να την αρνηθεί…

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…