Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Χωρίστηκε στα δύο η Κοινωνία Δημοτών

Χωρίστηκε στα δύο η Κοινωνία Δημοτών

0

Με βελούδινο διαζύγιο

Δηλώσεις Φανουράκη – Μυλωνά και υπολοίπων τεσσάρων

Χωρίστηκε στα δύο πλέον η δημοτική παράταξη Κοινωνία Δημοτών λόγω της υποψηφιότητας συμβούλων σε δύο νέες δημοτικές παρατάξεις.

Για την εξέλιξη αυτή, σχετική ενημέρωση προς τους Ξανθιώτες έκανε ο Μανώλης Φανουράκης αλλά και αυτοί που εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο του Σάβ. Μελισσόπουλου.

Η Δήλωση Φανουράκη

Ως επικεφαλής του συνδυασμού ‘Κοινωνία Δημοτών’ στον Δήμο Ξάνθης σας ενημερώνω ότι η λήξη της αντιπολιτευτικής θητείας των μελών του είναι η 31η Αυγούστου 2019.

Ωστόσο όσον αφορά τις προσεχείς εκλογές, η δική μου επιλογή όσο και του Γεωργίου Μυλωνά είναι η συστράτευση με τον συνδυασμό ‘Δύναμη για το Αύριο’ με υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης τον Μανώλη Τσέπελη, άνθρωπο αποτελεσματικό και έμπειρό στην τοπική αυτοδιοίκηση.  Ηθική υποχρέωση εμού, ως επικεφαλής, αλλά και του Δημοτικού Συμβούλου Γεωργίου Μυλωνά είναι ο διαχωρισμός της θέσης μας από τη παράταξη και τους λοιπούς συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους που επέλεξαν απρόσκοπτα να ενταχθούν σε λοιπούς συνδυασμούς.

Πάντα θα μας ενώνουν οι κοινοί αγώνες που δώσαμε, η αγωνία για το μέλλον του Δήμου και ο κοινός τόπος ότι ο Δήμος πρέπει να απαλλαγεί από το σημερινό μοντέλο διοίκησης και την τωρινή Δημοτική Αρχή.

Καλή επιτυχία σε όλους

Με τιμή
Εμμανουήλ Ι. Φανουράκης
Γεώργιος Μυλωνάς


Η δήλωση των υπολοίπων

Σήμερα οι συνάδελφοί μας Μανώλης Φανουράκης και Γιώργος Μυλωνάς διαχώρισαν τη θέση τους από τη παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ σεβόμενοι την επιλογή μας να ενταχθούμε στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Σάββα Μελισσόπουλου σε αντίθεση με τους ίδιους που εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη. Η συνέχιση της δράσης μας στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης από διαφορετικά μετερίζια δεν ακυρώνει τη προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για την επιβολή χρηστής διοίκησης στο Δήμο Ξάνθης ούτε αναιρεί τις κοινές μας ανησυχίες για την καταστροφική πορεία της σημερινής διοίκησης.   Τους ευχαριστούμε για την κοινή πορεία και τους κοινούς αγώνες που ζήσαμε.

Αχμέτ Καρά
Μιχαήλ Ρεκάρης
Τζενάν Τσαρεκτσή
Ειρήνη Χαριτωνίδου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη

Αποφασίζει για διαδικασία εκπόνησης μελέτης για πεζογέφυρα που να συνδέει Παλιά και Νέα Χρ…