Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σύλλογος Λογιστών Ξάνθης: Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για τη φορολογική σας δήλωση

Σύλλογος Λογιστών Ξάνθης: Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για τη φορολογική σας δήλωση

0

Ανακοίνωση-έκκληση στους πολίτες να απευθύνονται σε πιστοποιημένους επαγγελματίες για να μη βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ για την έναρξη της εφαρμογής των φορολογικών δηλώσεων στο TAXIS, για το φορολογικό έτος 2018, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ξάνθης, καλεί τους πολίτες-φορολογούμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην αναζήτηση των νόμιμων φοροτεχνικών-Λογιστών.

Νόμιμοι Φοροτεχνικοί-Λογιστές είναι αυτοί που έχουν άδεια από το Οικονομικό Επιμελητήριο, είναι πιστοποιημένοι, έχουν έναρξη δραστηριότητας από την εφορία και διατηρούν νόμιμα γραφεία. Όπως τονίζει το ΔΣ, «έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να αυτοαποκαλούνται κάποιοι Φοροτεχνικοί-Λογιστές, χωρίς να πληρούν κανένα από τα παραπάνω κριτήρια και η συνεργασία με τέτοιους ανθρώπους μπορεί να αποβεί μοιραία και με υπέρογκα πρόστιμα εκ των υστέρων για τον φορολογούμενο. Εφιστούμε την προσοχή και καλούμε τους πολίτες να εμπιστεύονται αποκλειστικά και μόνο Φοροτεχνικούς-Λογιστές που είναι πιστοποιημένοι, υπεύθυνοι επαγγελματίες και έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για την υποβολή της δήλωσης».

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων λήγει την 30-06-2019.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκινά σήμερα η καταβολή των συντάξεων Μαΐου

Ποια επιδόματα θα καταβληθούν μέχρι τις 26 Απριλίου Σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου το απόγευμ…