Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συλλογή τροφίμων και ειδών υγιεινής από τον Ερυθρό Σταυρό

Συλλογή τροφίμων και ειδών υγιεινής από τον Ερυθρό Σταυρό

0
staliou-erithros

Ενόψει Πάσχα οι εθελοντές μας καλούν να σταθούμε αλληλέγγυοι σε ευπαθείς και οικονομικά ασθενέστερες πληθυσμιακές ομάδες του Ν. Ξάνθης

Το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των συμπολιτών μας, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, ξεκίνησε την διαδικασία συλλογής τροφίμων και ειδών υγιεινής, με κύριο μέλημα και σκοπό την κάλυψη των βασικών αναγκών των συμπολιτών μας τις δύσκολες αυτές ημέρες που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποι μας.

Για τον λόγο αυτό καθημερινά και κυρίως τα απογεύματα, θα βρίσκονται στα πολυκαταστήματα της πόλης οι Εθελόντριες και οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ε.Ε.Σ. έτσι ώστε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα τρόφιμα και είδη υγιεινής.

«Σας καλούμε λοιπόν να βοηθήσετε το έργο μας, προσφέροντας τρόφιμα όπως (γάλα, λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, κ.λ.π.), είδη υγιεινής κ.α., τα οποία θα διατεθούν σε ευπαθείς και οικονομικά ασθενέστερες πληθυσμιακές ομάδες του Ν. Ξάνθης . Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, που τόσα χρόνια στέκεστε έμπρακτα αρωγός και συμπαραστάτης στο Ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης», σημειώνουν οι διοργανωτές.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μόνο πωλητές από την Ξάνθη στο παζάρι του Σαββάτου έως 30/6

Με απόφαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης   …