Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στις εκλογές κατεβαίνει η «Ανταρσία στην Ξάνθη»

Στις εκλογές κατεβαίνει η «Ανταρσία στην Ξάνθη»

0

Νέα δημοτική κίνηση με επικεφαλής  υποψήφιο δήμαρχο τον Τζεμαλή Μηλιαζίμ

 

Κάλεσε τον κόσμο της Ξάνθης να πλαισιώσει και να στηρίξει την δημοτική κίνηση για να ακουστεί δυνατά η φωνή των αγώνων  μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο

 

Τη συμμετοχή της στις εκλογές του Μαΐου γνωστοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΙΑ Ξάνθης με την δημοτική κίνηση «Ανταρσία στην Ξάνθη» και επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Τζεμαλή Μηλιαζίμ . Όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Μηλιαζίμ πλαισιωμένος από μέλη της κίνησης, το μεσημέρι της Παρασκευής στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης,  το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση των υποψηφίων.

«Ανταρσία στην Ξάνθη»  – Νέα δημοτική κίνηση

Όπως ανέφερε ο κ. Μηλιαζίμ οι δημοτικές εκλογές του Μάη είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο του αγώνα και την αντικαπιταλιστική αριστερά  για να δυναμώσουν οι φωνές που λένε ότι οι ζωές μας αξίζουν περισσότερο από το ματωμένα πλεονάσματα και τα κέρδη τους και ότι οι εργαζόμενοι έχουν την δική τους αντικαπιταλιστική διέξοδο από την κρίση: «Θέλουμε να δυναμώσει η φωνή που στηρίζει τους αγώνες και τα κινήματα και συγκρούεται με τα καπιταλιστικά συμφέροντα που υπηρέτησαν όλοι οι δεξιοί Δήμαρχοι σαν τον Δημαρχόπουλο χαρίζοντας τους πόρους της πόλης σε εργολάβους, επιχειρηματίες, κερδοσκόπους. Γιατί η δύναμη για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας έκλεψαν με τα μνημόνια είναι οι ίδιοι οι αγώνες που δώσαμε μαζί και τώρα θα τους δυναμώσουμε, με  ισχυρή παρουσία μέσα στο δημοτικό συμβούλιο!», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μηλιαμζίμ και κάλεσε τον κόσμο της Ξάνθης να πλαισιώσει και να στηρίξει την δημοτική κίνηση «Ανταρσία στην Ξάνθη», για να ακουστεί δυνατά η φωνή των αγώνων  μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…