Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πανόπουλος: «Για τα κακά που συμβαίνουν στην ομάδα τα τελευταία 30 χρόνια, υπεύθυνος είμαι εγώ»!

Πανόπουλος: «Για τα κακά που συμβαίνουν στην ομάδα τα τελευταία 30 χρόνια, υπεύθυνος είμαι εγώ»!

0

Ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθης που καλύπτει τους συνεργάτες του

Με μία προσωπική δήλωσή του ο ιδιοκτήτης του ΑΟΞ, Χρήστος Πανόπουλος, που αναρτήθηκε στην επίσημα σελίδα της ΠΑΕ, ο ισχυρός άνδρας της Ξανθιώτικης ΠΑΕ σήκωσε τείχος προστασίας για τους δύο στενούς του συνεργάτες, Άρη Πιαλόγλου και Νίκο Επιτρόπου, οι οποίοι, ιδιαίτερα μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, δέχονται διαρκώς επιθέσεις και κριτική από τους οργανωμένους φιλάθλους και φίλους της ομάδας, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη για τις αποφάσεις της ΠΑΕ που προκάλεσαν κρίση στις σχέσεις ομάδας-οπαδών.

Γράφει ο Χρ.Πανόπουλος:  «Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω να δηλώσω τα εξής: Ο Άρης ο Πιαλόγλου και ο Νίκος ο Επιτρόπου, μέλη της Διοίκησης τα τελευταία 30 χρόνια είναι τα πιο ηθικά κι έντιμα άτομα που έχω συναντήσει «στον πολύ όμορφα πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

» Έχουν πολλές φορές θυσιάσει και την προσωπική και την οικογενειακή τους ηρεμία και ευτυχία, για να βρίσκεται η Ξάνθη 30 χρόνια, εκεί που βρίσκεται.

» Για όλα τα κακά που συμβαίνουν σ’ αυτή την ομάδα και που συμβαίνουν τα 30 τελευταία χρόνια, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Όπως και για όλες τις επιλογές και θέσεις των δύο ανωτέρων, γιατί είναι θέσεις που στηρίζω και υποστηρίζω και εγώ. Όποιοι έχουν απορίες, επειδή δυστυχώς δεν έχω διαδικτυακούς χώρους, μπορούν να επικοινωνήσουν με εμένα προσωπικά και ξέρουν που μπορούν να με βρουν.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…