Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Όργωσε» τον νομό μας η Εύα Καϊλή την Κυριακή

«Όργωσε» τον νομό μας η Εύα Καϊλή την Κυριακή

0

Επισκέφτηκε Γενισέα και Άβδηρα συνοδευόμενη από τον Άλκη Κίσσα  – Συζήτησε με αγρότες και τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ Γενισέας

 

Συναντήθηκε  με μέλη του ΚΙΝΑΛ – Στάση στο Νέστο και στους Τοξότες

 

Την Ξάνθη επισκέφτηκε η  Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Εύα Καϊλή την Κυριακή στο πλαίσιο της περιοδείας της το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Θράκη.

Η κα Καϊλή συνοδευόμενη από τον Άλκη Κίσσα, συνάντησαν αρχικά τα μέλη της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης από τη Γενισέα στις νέες εγκαταστάσεις τους στη Συδινή. Στόχος η ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και η δημιουργία δικτύου διανομής για τα ποιοτικά προϊόντα του συνεταιρισμού, τα  οποία εντυπωσίασαν την ευρωβουλευτή.

Επισκέφτηκε Γενισέα και Άβδηρα – Συζήτησε με αγρότες και τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ Γενισέας

Στη συνέχεια πέρασαν από τα λιμάνια του νομού και σταμάτησαν στα Άβδηρα, όπου μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή από τη Δράμα Στέργιο Κωνσταντίνου, συνέφαγαν με αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς, μελισσοκόμους και ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής. Μάλιστα η κυρία Καϊλή επισκέφτηκε τις επιχειρήσεις τους και άκουσε τις ιδέες τους για τη νέα ΚΑΠ. Θυμίζουμε ότι είναι η ευρωβουλευτής με τις περισσότερες παρεμβάσεις για τον αγροτικό τομέα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και την ευρωπαϊκή επιτροπή , ενώ τον περασμένο μήνα ήταν και πάλι στην Ξάνθη όπου μίλησε στην ημερίδα για την νέα ΚΑΠ. Ακολούθως συναντήθηκε με στελέχη του ΚΙΝΑΛ, μέλη της κεντρικής επιτροπής και αυτοδιοίκησης, υποψηφίους βουλευτές, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους στην πόλη της Ξάνθης.

Συναντήθηκε  με μέλη του ΚΙΝΑΛ – Στάση στο Νέστο και στους Τοξότες

Συζήτησαν για τις θέσεις της στο Μακεδονικό, τις προτάσεις της για τη Θράκη και ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία της απασχόλησης των νέων και την επιδότηση εργοδοτικού κόστους. Στόχος τους εν’ όψει και των δημοτικών εκλογών, η αξιοποίηση των ενωσιακών κονδυλίων για βιώσιμες, έξυπνες πόλεις και χωριά. Η τελευταία στάση ήταν στους Τοξότες και στο Νέστο ποταμό, λίγο  διάστημα μετά την κρίσιμη παρέμβαση στην ΕΕ που στοχεύει στο  μεγαλύτερο αρδευτικό και περιβαλλοντικό έργο της περιφέρειας ΑΜΘ.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…