Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κεχαγιάς: Μπορούμε να κυνηγήσουμε το όνειρό μας

Κεχαγιάς: Μπορούμε να κυνηγήσουμε το όνειρό μας

0

Με την Ιρλανδία κληρώθηκε η Εθνική ομάδα παίδων στην τελική φάση

Τη διοργανώτρια Ιρλανδία, το ισχυρό Βέλγιο και την Τσεχία θα αντιμετωπίσει η εθνική ομάδα των παίδων στον 1ο όμιλο της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17 που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 19 Μαΐου στο Δουβλίνο.

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Νίκος Κεχαγιάς, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος μετά την κλήρωση της τελικής φάσης. Αναλυτικά δήλωσε ο ξανθιώτης ομοσπονδιακός προπονητής:

«Όλες οι ομάδες της τελικής φάσης είναι δυνατές, γι’ αυτό και βρίσκονται εκεί. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό της σημερινής κλήρωσης είναι πως αρκετές από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στις μικρότερες ηλικίες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στους ομίλους. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φαβορί, πιστεύω ότι θα γίνουν μάχες σε όλα τα γκρουπ».

Ειδικά για τον όμιλο της Εθνικής, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε τα εξής: «Κληρωθήκαμε με τη διοργανώτρια Ιρλανδία και μάλιστα θα την αντιμετωπίσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Το γεγονός αυτό κρύβει δυσκολίες, καθώς είναι γηπεδούχοι και θα παίξουν με ενθουσιασμό, θέλοντας να κάνουν καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Από την άλλη βέβαια, στη δική τους πλευρά θα είναι και το άγχος, για τους λόγους που προανέφερα. Το Βέλγιο είναι επίσης μια δυνατή ομάδα, την αντιμετωπίσαμε στη Μολδαβία, τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Από τις ομάδες του ομίλου, την Τσεχία δεν τη γνωρίζω. Θα την παρακολουθήσουμε και θα αποκτήσουμε εικόνα και για αυτήν. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω την κλήρωση εύκολη ή δύσκολη, ωστόσο πιστεύω ότι μας αφήνει το περιθώριο να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω, να κυνηγήσουμε το όνειρό μας. Με μια προϋπόθεση όμως, να είμαστε ταπεινοί και να κάνουμε μπόλικη δουλειά».

Αναλυτικά οι όμιλοι της τελικής φάσης, όπως προέκυψαν από τη σημερινή κλήρωση στο Δουβλίνο:

Α. Ιρλανδία, Βέλγιο, Τσεχία, Ελλάδα

Β. Ολλανδία, Γαλλία, Αγγλία, Σουηδία

Γ. Ισλανδία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Ρωσία

Δ. Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ είναι κυπελλούχους ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2022 επικρατώντας της Ασπίδας με 78-72 στον τελικό

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου και του Σάββα Μελισσόπουλου Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείω…