Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η πόλις… εάλω από τους οπαδούς του Δικεφάλου

Η πόλις… εάλω από τους οπαδούς του Δικεφάλου

0

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Πρόβα τίτλου στα Πηγάδια που θύμιζαν… Τούμπα

Η επανεκκίνηση της Super League μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων είχε χαρακτήρα… φιέστας για τον ΠΑΟΚ. Το σχέδιο ήταν σαφές. Κάνουμε τα Πηγάδια… Τούμπα και αποθεώνουμε τους επίδοξους πρωταθλητές.

Η γιορτή είχε αρχίσει από το Σάββατο με αποθέωση σαν… Εθνική Ελλάδας το 2004. Κόσμος στους δρόμους, αποθεωτική υποδοχή στο πούλμαν της αποστολής, όλα πανηγυρικά, όπως αρμόζει στους πρωταθλητές. Είχε και συνέχεια, 24 ώρες μετά, σε ένα γήπεδο που θύμιζε Τούμπα στα… μικρά της. Με εικόνες βγαλμένες από τη δεκαετία του ’80, με τον κόσμο του Δικεφάλου να κάνει ‘δικό’ του το γήπεδο της Ξάνθης.

Το μόνο που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ ήταν ακόμα μία νίκη. Όχι μόνο για το αήττητο και για ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου (έτσι κι αλλιώς, αυτό το πρωτάθλημα δεν χάνεται), αλλά σαν “ευχαριστώ” προς τους πιστούς οπαδούς.

Η Ξάνθη, βέβαια, δεν κατέβηκε σαν πρόβατο στη σφαγή. Με ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και με την υπόθεση – παραμονή να παραμένει (μαθηματικά) ανοιχτή, ήθελε ένα βαθμό για να ξεφύγει από το άγχος. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε…

Η Νίκη ήταν δώρο και στον Ιβάν Σαββίδη που έκλεισε τα 60 και ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής του στον σύλλογο.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …