Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γέμισε ζωή το θεατράκι της πλατεία με τη Γιορτή Υιοθεσίας

Γέμισε ζωή το θεατράκι της πλατεία με τη Γιορτή Υιοθεσίας

0

Δράση από το σύλλογο «Αδέσποτοι Φίλοι» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων

 Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν δίπλα στα κουταβάκια, εκφράζοντας στους εθελοντές τα φιλοζωικά τους αισθήματα

Χάρη στην ευαισθητοποίηση των εθελοντών, σκυλάκια που ζούσα εγκαταλελειμμένα στους δρόμους της Ξάνθης και του νομού, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους ξανθιώτες και κυρίως, με τους αγαπημένους τους φίλους που είναι τα μικρά παιδιά, ώστε να έχουν την ευκαιρία για ένα νέο σπίτι κοντά σε οικογένειες που θα τα φροντίσουν και θα τα αγαπήσουν.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων στις 4 Απριλίου οι «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης- Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Ζωοφιλικός Σύλλογος» διοργάνωσαν το Σάββατο μια μικρή γιορτή στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας, αφιερωμένη στα αδεσποτάκια που έχουν προς υιοθεσία. Όσοι επιθυμούσαν πρόσφεραν τροφή και άλλα είδη που έχουν ανάγκη τα κουταβάκια, ώστε να υποστηρίξουν το έργο του συλλόγου.

Οι εθελοντές με την ολοκλήρωση της δράσης έκαναν λόγο για μια πολύ όμορφη μέρα, με εκατοντάδες ξανθιώτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση και με μικρά παιδιά που απόλαυσαν την επαφή και το παιχνίδι με τα μικρά σκυλάκια. «Πολλοί απορούσαν για το πώς είναι δυνατόν με τόσο κόσμο και φασαρία τα σκυλιά μας να είναι τόσο ήσυχα και ειρηνικά και τόσο φιλικά με τους ανθρώπους και μεταξύ τους, ε ναι, όταν μεγαλώνουν με την αγάπη τόσων εθελοντών, τα ένστικτα τους ημερεύουν!», ανέφεραν οι ίδιοι, ευχαριστώντας όλους για την παρουσία και τα φιλοζωικά αισθήματα που επέδειξαν.

Συνολικά την εβδομάδα που μας πέρασε υιοθετήθηκαν εννέα σκυλιά, ενώ ο μέσο όρος υιοθεσιών είναι ανά εβδομάδα, με πολύ μικρές παύσεις, δύο με τρία σκυλάκια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…