Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Φορτσάρει η Ξάνθη για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με ΑΕΚ

Φορτσάρει η Ξάνθη για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με ΑΕΚ

0

Αναβρασμός στις τάξεις των οπαδών

Η Ξάνθη κορυφώνει την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την φορμαρισμένη ΑΕΚ, ωστόσο την προσπάθεια της ομάδας σκιάζει η κρίση που έχει ξεσπάσει στις σχέσεις της διοίκησης και των οργανωμένων οπαδών, μετά και την απόφαση των XantiFans ότι θα απέχουν από τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

Το κλίμα ήταν ήδη βαρύ, μετά τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, ήρθε και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να πυροδοτήσει τις αντιδράσεις των οπαδών για την επιλογή της διοίκησης να διαθέσει ολόκληρο το γήπεδο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθιστώντας το δικέφαλο ουσιαστικά γηπεδούχο στα Πηγάδια. Παρά την προσπάθεια στήριξης των παλαίμαχων του ΑΟΞ προς τη διοίκηση και το κάλεσμα που απηύθυναν στους ξανθιώτες να στηρίξουν την ομάδα στον αγώνα που κάνει για να διατηρηθεί στη Superleague, φαίνεται πως η ένταση δεν εκτονώνεται στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος των XanthiFans Θανάσης Πούλιος, μίλησε με σκληρά λόγια για τη διοίκηση της ομάδας της Ξάνθης. Μεταξύ άλλων είπε: «Το κλίμα στον σύνδεσμο όπως και σε όλη την πόλη δεν είναι ευχάριστο. Στον σύλλογο μας ενόχλησε το γεγονός ότι μας βγάλανε από την θέση μας, την οποία κατέχουμε νόμιμα και θα ήθελα να υπογραμμιστεί. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ και πουθενά. Εμείς είμαστε στην Α1. Βγάλαν την ανακοίνωση και μέσω αυτής μάθαμε. Μπορεί να είμαστε οργανωμένοι, αλλά η ΠΑΕ ποτέ δεν μας έδωσε σημασία. Πήραμε προσωπικά μηνύματα όλοι οι κάτοχοι των διαρκείας ότι δεν θα πάμε στη θέση μας, αλλά απέναντι. Ποτέ πιο πριν δεν υπήρξε μια συνεννόηση μαζί μας. Αυτό το μήνυμα της αδιαφορίας ήταν εδώ και χρόνια. Δεν περιμέναμε τώρα να αλλάξει κάτι. Μπορεί να τονίζουν συνέχεια οι κύριοι της διοίκησης ότι είμαστε λίγοι, δεν συλλογίζονται όμως ποτέ γιατί μείναμε λίγοι. Και αποφάσισαν με αυτήν την κίνησή τους αυτούς τους λίγους να τους τελειώσουν. Την απόφαση την πήραμε σαν γενική συνέλευση. Αφού δεν μας θέλουνε, δεν θα πάμε. Τι θα κάνουμε του χρόνου; Έχει ο Θεός.».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα συνέχισε τις προπονήσεις της με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ ακολούθησε το πρόγραμμα της ημέρας που περιλάμβανε νευρομυικό συντονισμό, ταχυδύναμη και αμυντική/επιθετική τακτική αλλά και τελειώματα φάσεων.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η τοπική ομάδα για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μπαξεβανίδη – Τζουρίτσκοβιτς. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Πετρόπουλος – Τριανταφύλλου) της ΕΠΣ Αρκαδίας ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής της Super League

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) θα σφυρίξει στο Κυριακάτικο ματς της Ξάνθης με την ΑΕΚ, ενώ άξια αναφοράς η επιστροφή στους ορισμούς του Θανάση Τζήλου που θα σφυρίξει το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης σφυρίζοντας ξανά σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας τρεις μήνες μετά τον ξυλοδαρμό του. Αναλυτικά:

Σάββατο (6/4)

-17:15 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα, Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)

-19:00 Παναθηναϊκός – Άρης, Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

-19:30 Πανιώνιος – ΑΕΛ, Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας), Βοηθοί: Μ. Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Ν. Δημόπουλος (Φλώρινας), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

Κυριακή (7/4)

-16:00 Ξάνθη – ΑΕΚ, Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)

-17:15 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός, Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), 4ος: Σέζος (Κιλκίς)

-19:00 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Αλεξέας (Μεσσηνίας), 4ος: Μανούχος (Αργολίδας)

-19:30 ΠΑΟΚ – Λαμία, Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου), Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας)

Δευτέρα (8/4)

-19:00 Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης, Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …