Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δυναμικό ξεκίνημα για το αύριο από τον Μανώλη Τσέπελη

Δυναμικό ξεκίνημα για το αύριο από τον Μανώλη Τσέπελη

0

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη για το αύριο» παρουσίασε το στίγμα της υποψηφιότητάς του και τους υποψηφίους σε πολυπληθές ακροατήριο

 Τόνισε τη μακρόχρονη εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεσμεύτηκε για ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο στην πόλη και τους οικισμούς του δήμου

Η Σταυρούλα Μούρκα ανέλαβε την παρουσίαση των υποψηφίων

Παλμό και λάμψη είχε η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο» με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Τσέπελη, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Στην κατάμεστη αίθουσα του Elisso, με κόσμο ακόμη και στο μπαλκόνι και τους βοηθητικούς χώρους, μίλησε ο Μανώλης Τσέπελης παρουσιάζοντας το στίγμα της υποψηφιότητάς του. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Σταυρούλα Μούρκα, ενώ ανάμεσά τους βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι των υποψηφίων, αλλά και ενδιαφέρουσες παρουσίες με πολιτικό νόημα, όπως ο Δημήτρης Μπένης, ο Γιάννης Τσεγγελίδης, οι αδελφοί Κώστας και Τέρης Μαλάκης, ο Δημήτρης Γαλανόπουλος, ο οικ. Επόπτης του ΕΒΕ Σπύρος Κάλφας, ο Αλέκος Κυριακίδης, η Μαρίνα Παυλίδου, ο Μιχάλης Πουσπουρίκας, και βέβαια ο Μανόλης Φανουράκης, που θα είναι ανάμεσα στις λίγες ακόμη υποψηφιότητες που θα ανακοινωθούν για να κλείσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

«Εσείς όλοι, εμείς, είμαστε το αύριο. Το χθες το αφήνουμε οριστικά πίσω, προχωράμε μπροστά, ανοίγουμε δρόμο, καλούμε τους Ξανθιώτες να πορευτούν μαζί μας. Με Δύναμη για το Αύριο», σημείωσε εισαγωγικά ο Μανώλης Τσέπελης, τονίζοντας την πολυετή εμπειρία του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δηλώνοντας ότι δεν αγγίζουν το συνδυασμό οι συκοφαντίες, καθότι υποκινούνται με συγκεκριμένη σκοπιμότητα. «Ασκούμε κριτική, παραθέτουμε τις δικές μας θέσεις και απόψεις και προχωράμε κοιτάζοντας μπροστά στο αύριο, το μέλλον, γιατί αυτό θέλουν οι Ξανθιώτες, αυτό θα οικοδομήσουμε εμείς», υπογράμμισε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι δεν αγνοεί τα κόμματα και το ρόλο τους, αλλά σε αυτά δίνεται βαρύτητα όταν πρόκειται για την εθνική πολιτική σκηνή και όχι για την αυτοδιοίκηση.

Χαμόγελα και χειροκροτήματα από τους υποψηφίους

Ο κ. Τσέπελης αναφέρθηκε ακόμη στον αείμνηστο Φίλιππο Αμοιρίδη και το Μιχάλη Στυλιανίδη, που, αμφότεροι τον εμπιστεύτηκαν σε θέσεις ευθύνης από το αξίωμα του δημάρχου και στη συνέχισε τόνισε την καθοριστική συμβολή του δήμου στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, από τη νέα γενιά και την Τρίτη Ηλικία, το πράσινο, την καθαριότητα, το περιβάλλον, την προσβασιμότητα, την απασχόληση για όλο το δήμο, την Ξάνθη, τη Σταυρούπολη, το Εύμοιρο και τα Κιμμέρια. Ο ίδιος δεσμεύτηκε για συνεργασία, επιμονή και υπερκομματική προσέγγιση σε όλα τα θέματα για το συμφέρον του δήμου.

Ο κ. Τσέπελης ανέφερε για τους υποψηφίους του ότι είναι όλοι τους αγωνιστές που συμμετέχουν στην εκλογική μάχη «για να πετύχουμε όλοι μαζί, για να κάνουμε τον δήμο μας εργαστήρι για δημιουργικές παρεμβάσεις, για επίλυση προβλημάτων, για ευκαιρίες, για ποιότητα ζωής για όλους, για Χριστιανούς και Μουσουλμάνους», ενώ υπογράμμισε καταληκτικά την ικανότητα διοίκησης που πρέπει να χαρακτηρίζει τον επικεφαλής στο «τιμόνι» του δήμου και τόνισε: «μας περιμένει πολλή Δουλειά! Είμαστε έτοιμοι, έχουμε Πείρα και Γνώσεις, έχουμε Ανθρώπους, ερχόμαστε!».

Στη συνέχεια και εν μέσω χειροκροτημάτων, παρουσίασε 80 περίπου υποψήφιους του συνδυασμού, ευχαριστώντας τους έναν έναν προσωπικά.

Έναν έναν προσωπικά ευχαρίστησε τους υποψηφίους του ο Μανώλης Τσέπελης
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…