Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διαψεύδει η Ξάνθη τα δημοσιεύματα για Ράσταβατς

Διαψεύδει η Ξάνθη τα δημοσιεύματα για Ράσταβατς

0

Συνεχίζεται η προετοιμασία με ανάλυση βίντεο και τακτική

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Μίλαν Ράσταβατς να συνεχίζει την καριέρα του στον πάγκο του Ατρόμητου προχώρησε η Ξάνθη.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως ο Μίλαν Ράσταβατς προτάθηκε στον Ατρόμητο, ωστόσο σήμερα οι άνθρωποι της Ξάνθης ξεκαθάρισαν πως ο τεχνικός παραμένει κανονικά στην ομάδα τους, διαψεύδοντας όλα τα σενάρια που είδαν το… φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα όπως τόνισαν από την Ξάνθη, μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος δεν τίθεται κανένα θέμα τόσο για τον Μίλαν Ράσταβατς, όσο και για τους παίκτες της ομάδας.

Στον αγωνιστικό τομέα, το πρόγραμμα της προπόνησης την Πέμπτη περιείχε ανάλυση βίντεο, ασκήσεις προθέρμανσης, νευρομυικό συντονισμό, passing game, pressing, τελειώματα φάσεων αμυντική και επιθετική τακτική. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνεχίζουν την προετοιμασία της ομάδας για το πρότελευταίο εκτός έδρας φετινό παιχνίδι της, αυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την Κυριακή (19:00) με τον Μίλαν Ράσταβατς όπως έχουμε ήδη γράψει, να μην μπορεί να υπολογίζει στον Ντε Λούκας και στους τιμωρημένους Τζουρίτσκοβιτς, Καντά, Αλμέιδα, Μπαριέντος, Γέντρισεκ και Κάστρο. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης) με α’ βοηθό τον Βασίλη Νικολακάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου) – Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο (ΕΠΣ Κορινθίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…