Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χωρίς Μπαξεβανίδη και Τζουρίτσκοβιτς κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς Μπαξεβανίδη και Τζουρίτσκοβιτς κόντρα στην ΑΕΚ

0

Ασκήσεις τακτικής σε υποομάδες στην προπόνηση της Τρίτης

Το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης για την εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους προκειμένου η ξανθιώτικη ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες από τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ.

Μετά την ανάλυση φάσεων και τις επισημάνσεις του Σέρβου προπονητή, στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τακτική.

Ο Χόρχε Κασάδο και ο Ντίνις Αλμέιδα στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να απουσιάσουν από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της 30ής αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη και της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Δήμος Μπαξεβανίδης θα ολοκληρώσει την ποινή των 2 αγωνιστικών τιμωρίας από τις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση της Κυριακής (7/4) με την ΑΕΚ, ενώ ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς την 3η από τις 4 αγωνιστικές της τιμωρίας του. Αντίθετα στη διάθεση του προπονητή επιστρέφει ο Κασά Καμαρά μετά από δύο αγώνες απουσίας.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Ντε Λούκας, ενώ οι Βασίλης Φασίδης σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς συμμετέχοντας σε τμήματα της προπόνησης. Ο Ζεάν Μπαριέντος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Με τη διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Super Leage και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας γνωστοποίησε την Τετάρτη (3/4) τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς του τριημέρου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…