Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 6 προσλήψεις στην Καθαριότητα του δήμου Τοπείρου

6 προσλήψεις στην Καθαριότητα του δήμου Τοπείρου

0
dimarxio_topeirou-empros

Αιτήσεις από Δευτέρα 22-04-2019 έως Τρίτη 30-04-2019

Ο δήμος Τοπείρου ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού δίμηνης απασχόλησης και ειδικότερα έξι (6) ατόμων για αντιμετώπιση κατεπειγουσών-πρόσκαιρων αναγκών προς κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας ως εξής :

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΥΕ Εργατών 6 Δύο (2) μήνες

 

-Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

-να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα)

-να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007.

-να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Τοπείρου, Ταχ. Δ/νση Εύλαλο Ξάνθης, μέσα σε προθεσμία πέντε ( 5 ) εργασίμων ημερών και συγκεκριμένα από Δευτέρα 22-04-2019 έως Τρίτη 30-04-2019 στoν αρμόδιo υπάλληλο Κιοσσέ Ιωάννη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Η παρούσα Ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα για ενημέρωση των ενδιαφερομένων και θα εισαχθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία: Βγαίνουν τα αποτελέσματα για τις 8.933 προσλήψεις σε δήμους

 

206 θέσεις για τον δήμο Ξάνθης

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης για το πρόγραμμα που αφορά στην πρόσληψη 8.933 εγγεγραμμένων ανέργων στο μητρώο του ΟΑΕΔ σε 56 δήμους και 37 φορείς του κράτους.

Συγκεκριμένα, οι προσωρινοί πίνακες του ΟΑΕΔ πρόκειται να αναρτηθούν εντός της ημέρας ή το αργότερο μέχρι αύριο.

Στον Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων του ΟΑΕΔ αναγράφονται υποχρεωτικά ο αριθμός πρωτοκόλλου της ηλεκτρονικής αίτησης (Κωδικός Αριθμός ηλεκτρονικής αίτησης) η συνολική βαθμολογία των δυνητικά ωφελούμενων, οι μονάδες, που αντιστοιχούν σε καθένα από τα κριτήρια κατάταξης του, η σειρά κατάταξης με βάση τη συνολική βαθμολόγηση των κριτηρίων, η ειδικότητα κάθε υποψηφίου, οι δηλωθείσες προτιμήσεις, ο Επιβλέπων Φορέας για όσους επιλέγονται με βάση τη συνολική βαθμολογία και την αιτούμενη θέση.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στη συνολική βαθμολογία, προηγείται ο άνεργος, που συγκεντρώνει τις περισσότερες μονάδες από το πρώτο κριτήριο κατάταξης και αν αυτές συμπίπτουν, από το δεύτερο κριτήριο και ούτω καθεξής, από τα επιμέρους κριτήρια Κατάταξης. Αν και πάλι δεν καταστεί δυνατός ο καθορισμός της σειράς κατάταξης βάσει όλων των ανωτέρω, προηγείται ο άνεργος με τον μικρότερο αύξοντα αριθμό ηλεκτρονικής αίτησης.

Να σημειωθεί ότι τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων μπορούν να υποβληθούν από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης των πινάκων στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού (www.oaed.gr).

Αυξημένοι οι μισθοί

Η ταύτιση του νέου (αυξημένου) κατώτατου μισθού με τις δράσεις Κοινωφελούς Εργασίας βελτιώνουν τις αποδοχές όσων επιλεγούν στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά στην πρόσληψη 8.933 ανέργων. Το νέο ηµεροµίσθιο (καθαρά) στην κοινωφελή του ΟΑΕΔ διαμορφώνεται στα 24,39 ευρώ για όλους (έως και 609,75 ευρώ/μήνα), δεδομένου ότι προβλέπεται και προσαύξηση 25% για νυχτερινή εργασία.

Οι ενδιαφερόμενοι, πέρα από τα δικαιολογητικά, πρέπει να προσκομίσουν:

Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

ΑΦΜ

ΑΜΚΑ

ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ – ΕΤΑΜ)

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού IBAN.

pyrosv anat thrakis

Έρχονται 2.800 προσλήψεις σε Πυροσβεστική και Λιμενικό

 

Κυρίως εποχιακοί και 5ετους απασχόλησης

 

Πάνω από 2.800 προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα και το Λιμενικό αναμένεται να ανακοινωθούν στο άμεσο διάστημα.

Η πρώτη σχετική απόφαση ήρθε από τα υπουργεία Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών τα οποία ενέκριναν την πρόσληψη 1.500 πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος συνυπέγραψαν την εγκριτική απόφαση της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 1.500 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης , με σχέση ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας 6 μηνών για την Αντιπυρική περίοδο 2019.

Είχε προηγηθεί αίτημα για ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 

Επιπλέον θέσεις στην Πυροσβεστική

Σύμφωνα με το workenter, επιπλέον, δημιουργείται Μηχανοκίνητο Τμήμα στην έδρα της 1ης ΕΜΑΚ, που θα εξασφαλίζει την άμεση κινητοποίηση πυροσβεστών με οχήματα, υλικά και μέσα. Θα βρίσκονται σε 24ωρη ετοιμότητα και θα μεταφέρονται ακόμη και αεροπορικώς εφόσον απαιτηθεί. Θα απαρτίζεται από περίπου 200 πυροσβέστες, οι οποίοι θα διαθέτουν τουλάχιστον 20 πυροσβεστικά οχήματα και τον ανάλογο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση πυρκαγιών.

Πέρα από τους εποχικούς, στο Πυροσβεστικό Σώμα θα γίνουν προσλήψεις και πυροσβεστών πενταετούς απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, δρομολογούνται οι προσλήψεις 876 πυροσβεστών πενταετούς απασχόλησης.

Ταυτόχρονα, αναμένεται να προχωρήσουν οι προσλήψεις 56 πυροσβεστών μόνιμων καθηκόντων από τον πίνακα επιλαχόντων του σχετικού διαγωνισμού του 2011.

200 θέσεις «ανοίγουν» στο Λιμενικό

Σε ό,τι αφορά το Λιμενικό, η προκήρυξη θα είναι για προσλήψεις 200 θέσεις λιμενοφυλάκων και δόκιμων σημαιοφόρων.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη θα προβλέπει προσλήψεις μονίμων χωρίς Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά με μοριοδότηση ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα προϋποθέτει αθλητική δοκιμασία και τουλάχιστον τη γνώση μιας ξένης γλώσσας.

Προσλήψεις 7 ατόμων εκπαίδευσης παιδιών Ρομά στις περιφέρειες Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ/ΑΠΘ), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας,   στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ένταξη και εκπαίδευση παιδιών Ρομά στις περιφέρειες Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης» ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου Ι.Δ. διάρκειας έως τις 31-08-2019 (ημερομηνία λήξης του έργου) και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής), συνολικά επτά (7) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

2 ΠΕ Εκπαιδευτικοί με σύμβαση εργασίας έως 30-06-2019, Καβάλα Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.

ΠΕ Ψυχολόγοι με σύμβαση εργασίας έως 30-06-2019, Ροδόπη, Ξάνθη, Κομοτηνή Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.

1 ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός με σύμβαση εργασίας έως 30-06-2019, Ροδόπη, Ξάνθη, Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.

1 Εμψυχωτής-ρια καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων στη θεματική της μουσικής με σύμβαση εργασίας έως 30-06-2019, Καβάλα, Ξάνθη Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.

 

Πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου στο τηλ.: 2310 991244, ενώ για τη διαδικασία υποβολής πρότασης στα τηλ.: 2310 994009, 2310 994082 & 2310 994026.

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: έως και 03-05-2019 (12.00μ.μ.)

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/ΩΓ4Α46Ψ8ΧΒ-ΑΓΝ/document

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…