Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Υποψήφιος με το συνδυασμό «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας» ο Χάρης Διαφωνίδης

Υποψήφιος με το συνδυασμό «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας» ο Χάρης Διαφωνίδης

0

Από μικρός στο μπακάλικο του παππού Χαράλαμπου κατάλαβα, δουλεύοντας με τον πατέρα μου, ότι ο μόχθος και η τιμιότητα δεν αποφέρουν αναγκαστικά υλικά οφέλη.

Χρόνια μετά συνειδητοποιώ το ‘’καλό όνομα’’ που άφησαν στην τοπική κοινωνία με την ευσυνειδησία τους. Αυτή την ευσυνειδησία και την όρεξη για δουλειά μαζί με ένα όμορφο όραμα για την πόλη διέκρινα στον Γιάννη Παπαχρόνη. Είναι μερικοί από τους λόγους που είμαι υποψήφιος μαζί του για τον δήμο Ξάνθης.

Άφησα την Ξάνθη στα 18 μου και επέστρεψα στα 30, βλέποντας με λύπη να έχει μείνει στην αναπόληση άλλων εποχών. Έζησα σαν δημοσιογράφος ‘’από μέσα’’ τα τελευταία χρόνια την απραξία και την έλλειψη οράματος σε δημοτικά συμβούλια, στο κέντρο πολιτισμού, σε οικονομικές επιτροπές και επιτροπές ποιότητας ζωής.

Η λύπη άρχισε να δίνει συχνά τόπο στην οργή και την απογοήτευση. Tο ανθρώπινο κεφάλαιο που διαθέτει η πόλη μας είναι μεγάλο, λειτουργεί και μεγαλουργεί άλλοτε στην αφάνεια και άλλοτε μακριά από τον δήμο.Οφείλουμε να το στηρίξουμε και να το προβάλλουμε. Απέναντί μας δεν θα έχουμε μόνο τα προβλήματα της πόλης αλλά και την φαύλη νοοτροπία ετών.

Μαζί με τους συνδημότες μας, που δεν έβρισκαν μέχρι τώρα υγιή φωνή έκφρασης.

Είμαι Εδώ..! Είμαστε Εδώ..!

Χάρης Διαφωνίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με τον συνδυασμό του Ιωάννη Παπαχρόνη
«Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παραιτήθηκαν Κιατίπης-Πατεράκης από τα όργανα της ΝΔ

Νέος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ξάνθης ανέλαβε ο Κώστας Πυλαρ…