Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τσικνοπέμπτη με πολιτικές συζητήσεις και σκέψεις

Τσικνοπέμπτη με πολιτικές συζητήσεις και σκέψεις

0

Στο Κτηνιατρείο Ξάνθης …τσίκνισε ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με τον περιφερειακό σύμβουλο  Νίκο Ευφραιμίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη

 

Στο Κτηνιατρείο Ξάνθης …τσίκνισε τηρώντας το έθιμο της Τσικνοπέμπτης ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των υπαλλήλων που έστησαν ένα τσιμπούσι… Μαζί του και ο περιφερειακός σύμβουλος  προώθησης των αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας ΑΜΘ Νίκος Ευφραιμίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Υποθέτουμε πως το θέμα συζήτησης μεταξύ τους δεν μπορεί να ήταν κάτι άλλο από τις επερχόμενες εκλογές. Τόσο ο κ. Ευφραιμίδης όσο και ο κ. Τσαλικίδης σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι υποψήφιοι με τον Χρήστο Μέτιο ο δε κ. Ζαγναφέρης όχι. Το πιθανότερο είναι να μην είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του που στην συνέχεια απέσυρε και τις δηλώσεις του ότι δεν θα είναι υποψήφιος ως περιφερειακός σύμβουλος παρά μόνο ως επικεφαλής σύμβουλος ,δεν έχει πολιτικό χώρο ούτε στην περιφέρεια αλλά ούτε στον δήμο Ξάνθης. Ωστόσο έχει πιθανότητες και προφανώς θα διεκδικήσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…