Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας «τραγούδησε για την Αγάπη»

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας «τραγούδησε για την Αγάπη»

0

Διοργάνωσε μουσική εκδήλωση στην Οικία Χατζιδάκι

Στις 20 Μαρτίου 2019 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης  πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση στην «Οικία Χατζιδάκι» με θέμα: «Τραγουδάμε για την αγάπη». Αρχικά ο Διευθυντής του σχολείου κ. Συμεωνίδης Συμεών καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και μίλησε σύντομα για το ρόλο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.  Στη συνέχεια ο εκπαιδευτικός  κ. Λαζαρίδης Στέλιος είπε δυο λόγια για την εκδήλωση και ευχαρίστησε τους  συνεργάτες του σχολείου που παραβρέθηκαν. Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του σχολείου, που τραγούδησε 3 τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι υπό τη Διεύθυνση της εκπαιδευτικού κ. Γαρδάνη Αθηνάς. Στη συνέχεια παρουσίασαν μουσικό πρόγραμμα με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια οι παρακάτω μουσικοί από τη Δράμα: Έφη Ζάννη στο πιάνο, Δρόσος Δρόσος: τραγούδι,  Στέλλα Πάππου: τραγούδι, Ζωή Κυριακίδου, Αριάδνη Χρυσάφη: απαγγελία

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κ. Λομβαρδέας Μιχάλης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παπαθανασίου Γεώργιος. Επίσης  παρακολούθησαν εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ από τα Τμήματα εκτός Έδρας Κενταύρου και Μύκης, εκπαιδευόμενοι από το ΣΔΕ Κομοτηνής, καθώς και φίλοι του σχολείου.

«Ήταν μια πολύ ευχάριστη και συγκινητική βραδιά που απόλαυσαν οι εκπαιδευτικοί, οι εκπαιδευόμενοι των ΣΔΕ και όλοι οι παρευρισκόμενοι. Το ΣΔΕ Ξάνθης ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια νομού Ξάνθης για την παραχώρηση της αίθουσας, το Δήμο για την ευγενική χορηγία και φυσικά τους μουσικούς  από τη Δράμα για την πολύ όμορφη παρουσίαση», σημειώνει η διεύθυνση του σχολείου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διχασμένη η Επιστημονική Κοινότητα: Είναι ο τάφος της Ολυμπιάδας στον Κορινό Πιερίας;

Μια απ’ τις πιο περίεργες και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της αρχαιότητας και της κυρίως …