Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τιμητική βράβευση σε δεκατρείς γυναίκες και ομάδες γυναικών από την ΑΜΘ

Τιμητική βράβευση σε δεκατρείς γυναίκες και ομάδες γυναικών από την ΑΜΘ

0

Τιμήθηκαν σε τελετή στη Δράμα. Μεταξύ αυτών και η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ελένη Δημούδη- Τζατζαΐρη

 Από την Ξάνθη βραβεύτηκε η ποδοσφαιρική ομάδα Βασίλισσα της Θράκης και ο Συνεταιρισμός Γυναικών Κοτύλης

Δεκατρείς γυναίκες και ομάδες γυναικών με πλούσια προσφορά στην πολιτική, κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βράβευσε η Περιφέρεια ΑΜΘ σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Δράμας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, και μία από τις βραβευθείσες, ήταν η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ κ. Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη ενώ την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος και ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Αναλυτικά βραβεύτηκαν:

-Κεντρική ομιλήτρια: Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη – Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

-Δράμα: Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας ΗΛΙΟΔΩΡΑ, «Δραμινές Μαμάδες» – Διαδικτυακή φιλανθρωπική ομάδα, Πόλυ Τορουνόγλου – Πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Δράμας, Νεονίλη (Νίνα) Παπαδοπούλου – Πρόεδρος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Δράμας

-Καβάλα: Λένα Γαρυφάλλου – Επιχειρηματίας, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ, Ιωάννα Χατζηβαρύτη – Πρόεδρος του Συλλόγου για την Οικογένεια και το Παιδί ΠΝΟΗ

-Ξάνθη: Βασίλισσα της Θράκης – Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, Οικοτεχνικός Συνεταιρισμός Γυναικών Κοτύλης (δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν)

-Ροδόπη: Σμαρούλα Μπραντζουκάκη-Χαριτίδου – Συνταξιούχος Ειρηνοδίκης, Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Κομοτηνής, Σερήφ Σερικέ, Ψυχολόγος, Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων Ν. Ροδόπης ΟΡΦΕΑΣ

-Έβρος: Τζούλια Φανφάνη-Μαλακόζη, Αντιπρόεδρος Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνα Ουζουνοπούλου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΟΛΥΡΑ Ελληνικά Προϊόντα Διατροφής και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ Ι. Ουζουνόπουλος (δεν μπόρεσε να παρευρεθεί)

Η εκδήλωση τιμητικής βράβευσης γυναικών που έχουν προσφέρει με τη δράση τους στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας. Το 2017 πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, το 2018 στην Καβάλα, ενώ φέτος διοργανώθηκε στην Δράμα με τη συνεργασία του Δήμου Δράμας και τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος της κ. Έφης Ζάννη. Στόχος είναι να καταστεί ετήσιος θεσμός.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της αλλαγής στο δήμο Ξάνθης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης, Σάββας Μελισσόπουλος, με το συνδυασμό «Ξάνθη για Όλους», που …