Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Προπόνηση του ΑΟΞ με πολλές απουσίες

Προπόνηση του ΑΟΞ με πολλές απουσίες

0

Ράσταβατς: «Είχαμε τον πλήρη έλεγχο ως το 90’, δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση»

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς μετά το ρεπό της Κυριακής (3/3) με αρκετούς απόντες.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε και τη Δευτέρα τους Ντε Λούκας, Φασίδη και Κάστρο να κάνουν ατομικό. Καμαρά και Μελιόπουλος απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.

Το θετικό για τον Ράσταβατς είναι πως υπολογίζει και πάλι στον Κοβάσεβιτς. Ο τελευταίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Εκείνος που συμπλήρωσε κάρτες είναι ο Μπαξεβανίδης. Έφτασε τις 10 και δηλώθηκε στα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ράσταβατς: «Είχαμε τον πλήρη έλεγχο ως το 90’, δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση»

rastavac

Ικανοποιημένος από την απόδοση της Ξάνθης έμεινε ο Μίλαν Ράσταβατς στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ενώ έκανε ειδική μνεία στην… αφλογιστία της επίθεσης της ομάδας του και αναφέρθηκε και στο θέμα του κινήτρου. Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος προπονητής της ακριτικής ομάδας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 της ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Για το ματς: «Ήρθαμε σήμερα θέλοντας να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και ικανοί να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες μπάλες του αντιπάλου και ειδικά προς τα πλάγια και να δώσουμε τις μονομαχίες στη διάρκεια του ματς. Η καλή απόδοσή μας, μάς οδήγησε να έχουμε την πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού ως το 90’. Πήγαμε την μπάλα στα πλάγια, με καλή κατοχή και μεταβιβάσεις καταφέραμε να κάνουμε φάσεις. Κάθε φορά ήμασταν γενναίοι με την μπάλα, προσπαθήσαμε να έχουμε καλή κατανομή στις πάσες μας και ελέγχαμε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος απ’ αυτό που παρουσιάσαμε, την οργάνωση και τον έλεγχο στο παιχνίδι και μέσα από την απόδοσή μας είχαμε και τις ευκαιρίες σήμερα. Έχουμε ένα μεγάλο κενό στην κατάκτηση των 3 βαθμών, ελπίζω στο επόμενο ματς να καταφέρουμε να τους διεκδικήσουμε».

Για τους βαθμούς που χρειάζονται να μη μπλέξει σε περιπέτειες: «Θα δούμε. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τους 3 βαθμούς, ειδικότερα όταν αντιμετωπίζεις ομάδες πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Δεν ασχολούμαστε με το πόσοι βαθμοί μας χρειάζονται, αλλά με το πλάνο μας και πως θα κερδίσουμε τους βαθμούς».

Για το αν υπάρχει δυσκολία στο να βρεθεί κίνητρο από τους παίκτες και γι’ αυτό δεν παίρνουν τους 3 βαθμούς: «Σίγουρα δεν είναι θέμα κινήτρου. Όλο αυτό το διάστημα παλεύαμε για την έξοδο στην Ευρώπη, δυστυχώς στα τελευταία ματς δεν έγινε. Είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, δεν διεκδικήσαμε τους 3 βαθμούς. Ίσως δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση, ίσως να έφταιξαν και κάποιοι τραυματισμοί και όλα αυτά μας οδήγησαν εδώ που είμαστε, αλλά δεν ήταν σίγουρα έλλειψη κινήτρου».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…