Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Προχωρούν οι εργασίες για το κολυμβητήριο

Προχωρούν οι εργασίες για το κολυμβητήριο

0

Επεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων. Αυτοψία από το δήμαρχο: «Το Κολυμβητήριο θα λειτουργήσει και δεν θα κλείσει ποτέ ξανά»

Σε ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης του κολυμβητηρίου προχώρησε η δημοτική αρχή, πληροφορώντας ότι τα συνεργεία της ανάδοχης εταιρείας, που έχουν, ήδη, εγκατασταθεί στο χώρο του Κολυμβητηρίου, πραγματοποιούν τις προβλεπόμενες επεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του κτιρίου.

Σε εξέλιξη επίσης, είναι και η επόμενη φάση που αφορά τον εκσυγχρονισμό των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων του Κολυμβητηρίου, που διασφαλίζει την εξοικονόμηση ενέργειας, αφού έχει, ήδη, υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο.

Στο εργοτάξιο βρέθηκε την Πέμπτη ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο οποίος δήλωσε «Δουλέψαμε σκληρά όλοι, αλλά μας δικαιώνει σήμερα το αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι το Κολυμβητήριο όχι μόνο να λειτουργήσει, αλλά πρωτίστως να διασφαλιστεί ότι δεν θα κλείσει ποτέ ξανά. Η νομιμοποίηση και αποκατάσταση του Κολυμβητηρίου Ξάνθης είναι έργο που αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για τη λειτουργία του. Με ευθύνη, συνέπεια και σθένος, δώσαμε “αγώνα δρόμου” για να ξεπεράσουμε τις πολλές απαιτούμενες, νόμιμες διαδικασίες, αλλά και για να υλοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, που στόχο έχουν την αποκατάστασή του και την απρόσκοπτη λειτουργία του. Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας προχωράμε σταθερά για τη λειτουργία του, δίνοντας οριστική λύση σε ένα ζήτημα, το οποίο απασχόλησε για πολλά χρόνια όχι μόνο τους συμπολίτες μας, αλλά και τους πολίτες ολόκληρου τον Νομού μας, αθλητικούς συλλόγους, μεμονωμένους πολίτες, αθλητές, παιδιά, ΑμεΑ, καθώς και όσους αναζητούν την ευεργετική δράση του νερού για υδρο-φυσικοθεραπεία, θεραπευτική κολύμβηση κ.ά.».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανοίγει το Leader Αλιείας με 1,9 εκ. ευρώ για Ξάνθη – Ροδόπη

2.150.000 για Καβάλα και 1.100.000 για  Έβρο. Πήρε ΦΕΚ.   Ποιες δραστηριότητες χρηματ…