Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ποιοι είναι οι πέντε υποψήφιοι που θα ανακοινώσει ο Σιμιτζής στην Ξάνθη

Ποιοι είναι οι πέντε υποψήφιοι που θα ανακοινώσει ο Σιμιτζής στην Ξάνθη

0

Στο ψηφοδέλτιο ο Χρήστος Γκαρμπούνης από την ΔΗΜΑΡ και ο Δημήτρης Δόντζος.

Συζητιούνται και άλλες δύο υποψηφιότητες ωστόσο δεν έχουν «κλειδώσει»

 

Η εκδήλωση – παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 28 Μαρτίου

Tην πρώτη πεντάδα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Ξάνθης αναμένεται να ανακοινώσει σε πολιτική εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ,  Κώστα Σιμιτζής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην επόμενη Πέμπτη 28 Μαρτίου.  Σημειώνεται ότι ο Κ. Σιμιτζής είναι επικεφαλής της παράταξης «Περιφέρεια σε Δράση» που υποστηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ.

Πέντε έως επτά υποψήφιους θα ανακοινώσει ο Σιμιτζής στην Ξάνθη

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Ε» οι πέντε υποψήφιοι είναι : Χρήστος Γκαρμπούνης, γιατρός,  Μέλος της Π.Ε. ΔΗΜΑΡ, Δόντζος Δημήτρης, εκπαιδευτικός πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Αθηνά Ιωακειμίδου, δικηγόρος της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Αβδήρων, Καρά Ισμέτ συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Επίσης συζητείται η συμμετοχή του Ουστά Χουσεΐν, πρώην περιφερειακός σύμβουλος με την ίδια παράταξη επί Γιαννακίδη και Καραλίδη και του Σαλή Σαλή, ωστόσο οι δύο αυτές υποψηφιότητες δεν έχουν κλειδώσει. Να σημειώσουμε ότι σε ανάλογες εκδηλώσεις ο κ. Σιμιτζής έχει ανακοινώσει υποψηφίους σε Έβρο και Ροδόπη.

Στο ψηφοδέλτιο ο Χρήστος Γκαρμπούνης από την ΔΗΜΑΡ

Έκπληξη προκαλεί η συμμετοχή του Χρήστου Γκαρμπούνη σε ψηφοδέλτιο που στηρίζει τον ΚΙΝΑΛ καθώς συγκαταλέγονταν μεταξύ των 31 στελεχών της ΔΗΜΑΡ που στις αρχές Φλεβάρη του 2019 με κοινή τους επιστολή προς τον Γραμματέα της Κ.Π.Ε. του ΚΙΝΑΛ δήλωσαν την αποχώρηση τους από τις θέσεις ευθύνης που είχαν αναλάβει στα κεντρικά όργανα και ως υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ για τις βουλευτικές εκλογές. Ο Χρήστος Γκαρμπούνης ήταν εκλεγμένος στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή (ΚΠΕ) του ΚΙΝΑΛ. Αφορμή γι αυτό ήταν η διαφωνία και η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ εξαιτίας της διαφορετικής προσέγγισης στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …