Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πανιώνιος – Ξάνθη 1-0: Άλλο ένα παιχνίδι χωρίς γκολ για την Ξάνθη

Πανιώνιος – Ξάνθη 1-0: Άλλο ένα παιχνίδι χωρίς γκολ για την Ξάνθη

0

Ο Πανιώνιος «καίγονταν» για νίκη στο παιχνίδι με την Ξάνθη και η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατάφερε να επικρατήσει με 1-0, κατακτώντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Με τη νίκη αυτή ο Πανιώνιος πήρε τεράστια «ανάσα» για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Πανιώνιο ήταν ο Μαξίμοβιτς, ο οποίος πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο 69’ και στο 75΄πέτυχε το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους.

Το πρώτο ημίχρονο του ματς δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές. Ο ρυθμός δεν ήταν καλός κι αυτό μάλλον βόλεψε την Ξάνθη που κατάφερε να κρατήσει τους κυανέρυθρους μακριά από την περιοχή του Ζίβκοβιτς.

Τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς τόσο ο Πανιώνιος όσο και η Ξάνθη βελτίωσαν την απόδοση τους και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μαξίμοβιτς με εξαιρετικό σουτ στο 75’. Ο μέσος των γηπεδούχων έκανε άπιαστο σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο σκόρερ του Πανιωνίου είχε περάσει σαν αλλαγή στο ματς, παίρνοντας την θέση του Μανιάτη στο 69’ και έξι λεπτά αργότερα πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ για τους γηπεδούχους.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μάλερμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης (72’ Καμαρά), Κόρμπος, Μανιάτης (69’ Μαξίμοβιτς), Άρτσε (85’ Σταυρόπουλος), Μπουμάλ, Ντουρμισάι.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος, Αλμεϊδά, Λισγάρας, Καντά (83’ Φακής), Γεντρισεκ, Μπαξεβανίδης, Μπρίτο (65’ Σαρπόνγκ), Αμορίμ, Κοβάσεβιτς

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…